Find bl.a. håndlavet sæbe og håndsprit til erhverv på badeanstalten.dk

Ønsker du kun de bedste sæber og håndsprit til din virksomhed? Badeanstalten sælger nogle forskellige produkter, der også kan bruges på kontor. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at shoppe kropspleje og massageolie som privatperson på badeanstalten.dk.

Håndlavet sæbe i høj kvalitet

Et af de mere populære emner hos Badeanstalten er deres håndlavede sæbe. De skønneste faste håndsæber er blevet til verden i den lille fabrik. De bliver nemlig produceret ved Aalborg, hvor Badeanstalten hører til, og hvor man bliver mødt af en kombination af vidunderlige, nærmest mirakuløse dufte, når man træder ind i bygningen. Deres faste håndsæbe er ikke kun en aromatisk oplevelse og behagelig for huden. Nej, de er også visuelt skønne at se på. De er skabt på nogle forskellige ingredienser, men uden brug af sulfater. Det luksuriøse glid og boblerne er derfor blevet til på naturligste vis. Har du ikke prøvet håndlavet sæbe fra Badeanstalten før, vil der være en usædvanlig oplevelse i vente. Kontakt gerne de dedikerede ildsjæle bag foretaget, hvis du vil vide mere om processen, eller se deres virksomhedsvideo online.

Deres håndsprit kommer med 70 % alkohol

Som lidt en nyhed er håndsprit også blevet en del af deres udvalg. Vi ved vist alle sammen godt, hvorfor håndsprit er så vigtig en del af hverdagen i disse tider. Når du køber gel til hånddesinfektion, skal du altid kigge på kvaliteten, og det er primært alkoholprocenten, der er vigtig. Hvis den ikke er tilstrækkelig høj, kommer man ikke til at dræbe mikroorganismer effektivt. Badeanstalten forhandler deres håndsprit med 70 % alkohol, hvilket er mere end tilstrækkeligt. Du kan købe hånddesinfektion, som er fri for parfumer, der evt. kunne skabe allergener. Samtidig er der tilføjet glycerin, hvilket gør den lidt mere fugtgivende. Derfor skal du købe håndsprit hos Badeanstalten. Når det gælder hånddesinfektion, så fås de både som dispenser eller på pose til refill. Køb også en stilfuld holder, så den måske kan hænges op i din virksomheds entré og på badeværelset.