Kølecontainere og 10 fods containere. Læs mere på dc-supply.dk

DC-Supply er eksperter i containere og har helt sikkert løsningen på din containerdrøm. Læs bl.a. om de smarte anvendelsesmuligheder af en lille 10 fods container, bl.a. som kølecontainer.

Bestil en kølecontainer hos DC-Supply

DC-Supply har brugt skibscontainere til at skabe kreative løsninger til deres kunders udfordringer, visioner og drømme i over 35 år. De er et team af ingeniører, konstruktører, tegnere, smede og tømrer som kan løse enhver opgave, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille. De har arbejdet over hele kloden, fra Grønland til Uganda og tager enhver opgave seriøst. På deres værksted har de igennem tiden bygget containere om til næsten hvad som helst; midlertidige boliger til genhusning, permanente boliger, skurvogne, opholdsstuer, toiletvogne til festivaler, kølecontainere, værksteder, lagere, mobile slagterier, tv-studier, øvelokaler, saunaer og meget, meget mere. Hvis du fx skal bruge en kølecontainer, så er der forskellige muligheder for dig. Der er forskellige størrelser alt efter dine behov og dit behov for fleksibilitet. Skal du bruge en lille smart kølecontainer, så er den lille 10 fods container måske sagen. Det er et populært valg som transportabelt køleskab.

10 fods container - Specialist i korte containere

Der findes skibscontainere i forskellige størrelser, og de egner sig til forskellige formål. DC-Supply er eksperter og har i over 35 år arbejdet med skibscontainere for at skabe kreative løsninger, innovation og gøre deres kunder tilfredse. Der findes 40, 20 og 10 fods containere, og målene varierer alt efter om containeren er isoleret indvendigt eller om det er en high cube model. En high cube model er mest oplagt til bolig, da den giver lidt ekstra højde til loftet, men skal du bruge lager, kølecontainer eller noget andet af den slags, så er ISO standard modellen måske god til dig. Du kan finde de forskellige mål på bl.a. 10 fods containere på deres side, hvor du kan læse mere om de mange forskellige muligheder. Den smarte lille 10 fods container er god til folk, der skal bruge en fleksibel løsning. Det kan være til aflåst opbevaring, lille transportabelt værksted, kølecontainer, sauna eller noget helt andet.