Alt fra smukke messing skruer til smarte stormkroge hos Møller & Mammen

Møller & Mammen har et stort udvalg af skruer, kroge, knager og mange andre former for isenkram. Læs her om messing skruer, smart stormkroge til vinduet eller havedøren og meget andet på den professionelle og populære hjemmeside.

Gyldne messing skruer til hjemmet

Møller & Mammen har alt i skruer, bolte, beslag og lignende. De sælger kvalitetsprodukter til den bevidste forbruger, der går op i detaljerne og som sætter pris på god gammeldags service. Butikken har ligget på Gothersgade siden 1876 og har siden da været bemandet af eksperter og faguddannet personale, som i snart 150 år har hjulpet kunderne med at finde de helt rigtige produkter til deres hjem og byggeprojekter. De har et stort udvalg af beslag til bl.a. skuffer og har modeller i alt fra topmoderne til antikke, så du kan finde præcis det, der matcher dine møbler. De har også messing skruer i butikken, som kan matche messing beslag og messingdørhåndtag til dine døre eller vinduer. Hvis du søger en messing skrue i høj kvalitet, så kan du finde den helt rigtige i butikken med ligekærv hoved. Messing skruer er ofte med ligekærv hoved for æstetikkens skyld, da de bruges til synlige formål og derfor gerne må se flotte ud. Du kan finde mange forskellige smukke messing skruer i butikken med forskellige længder og bredder, og de har helt sikkert præcis det, du skal bruge til en god pris. Læs meget mere om de mange forskellige skruer i butikken. Du kan få leveret på 1-2 hverdage og kan være sikker på god service, når du handler med moller-mammen.dk.

Udluftning med stil i form af stormkroge

Møller & Mammen har også alt isenkram til vinduer: beslag, hængsler og kroge. Søger du en god og smuk stormkrog, som matcher dine vinduer, så har de helt sikkert det, du skal bruge. Med en stormkrog kan du lade dine vinduer stå let åbne og på den måde sikre udluftning om natten, uden at du skal være bange for at vinden blæser dit vindue op. De findes i mange forskellige længder, farver og designs. Du kan finde den helt rette stormkrog til dine vinduer i butikken og vælge imellem forskellige smukke designs. Det er produkter i høj kvalitet, der sælges på siden, og der vil helt sikkert være noget, der matcher din smag. Stormkroge kan se smukke ud, når de hænger på et vindue, men man skal tænke over, hvilken farve, der matcher resten af vinduets kroge og beslag. Har du hvidmalede dannebrogsvinduer eller umalede med messingbeslag? Der findes forskellige muligheder for at matche din æstetik. Læs mere om den smarte stormkrog på hjemmesiden www.moller-mammen.dk.