Køkkensakse til personalekøkkenet - Tjek udvalget på ekram.dk

Hos ekram.dk tilbyder de design og køkkenudstyr til kontoret og personalekøkkenet. Find bl.a. køkkensakse fra Dacore, WMF og flere andre af de bedste leverandører, når det kommer til sakse, men også andet i køkkenartikler. I afsnit to vil vi zoome lidt ind på Thuesen Jensen og deres brede katalog, du også finder på www.ekram.dk.

Køb en køkkensaks fra Dacore, Fiskars og andre førende mærker

Skal du have fat i en køkkensaks til personalekøkkenet? Her er det selvfølgelig vigtigt, den er i særdeles god kvalitet, så man ikke skal ud at finde en ny én igen om et par måneder. Som nævnt i indledningen kan du både købe WMF og Dacore køkkensakse på ekram.dk, men der sælges også sakse til køkkenet fra Fiskars, Gastromax og flere andre prominente i branchen. Det er essentielt at vælge en køkkensaks, som også sidder godt imellem fingrene. Hos ekram.dk kan du købe mange typer køkkensakse i vidt forskellige størrelser og med adskillige former for greb. Når man køber en køkkensaks til erhverv, vil det naturligvis være oplagt at vælge en mere neutral type, som alle de ansatte kan have glæde af. Så kig nærmere på udvalget af sakse til kontorkøkkenet fra Fiskars, Dacore, Gastromax osv.

Thuesen Jensen design - Luigi Bormioli glas

Thuesen Jensen er også et flot mærke. Skab en eksklusiv stemning i virksomheden med nogle af designelementerne fra selveste Thuesen Jensen. Et af de populære valg er Luigi Bormioli vinsæt og glas. Du vil også have mulighed for at købe de unikke designerlåg fra Thuesen Jensen online. Spar mange penge på Thuesen Jensen Luigi Bormioli designerartikler via ekram.dk.

Leder du efter en køkkensaks i fin kvalitet, som kan holde til at blive brugt hver dag på kontoret? Som nævnt her, finder du sakse fra mærker som Gastromax og Fiskars. Yderligere på ekram.dk kan også købe en del andet i køkkenudstyr. Mangler du f.eks. opbevaringsbokse til firmaet? På www.ekram.dk er det også muligt at købe bradepander billigt, og man kan også høste besparelser på grydelåg, urteknive eller en kvalitets osteskærer via hjemmesiden.