Frokostordning i ordentlig emballage - levering af firmafrokost til jeres dør i Aarhus, Randers etc.

Hvorfor ikke gøre frokosten til dagens højdepunkt? Her menes på arbejdspladsen. Fordi Frokost+ leverer lækker frokost ud af huset. De arbejder passioneret for at skabe kvalitet, der ankommer friskt til jeres kontor. Deres firmafrokost er ikke kun til Aarhus. De servicerer også postnumre som Skanderborg, Tilst og Randers. Ja, de kører også gerne til Horsens eller Galten med jeres leverance.

Glæd jer! Tilmeld frokostordning i Aarhus nu på frokostplus.dk

Få portionsanretning eller buffet ud af huset. De sørger for god mad til døren, punktligt og i den rette emballage. Den varme mad skal selvfølgelig transporteres i emballage, der bevarer temperaturen, og kølige retter skal pakkes ned i specialemballage, der er med til at holde temperaturen lavere end omgivelserne. På den måde sikrer man friskhed, så I får god frokost lige til døren, der ankommer velsmagende og appetitlig. Hos Frokost+ er de eksperter i at lave god mad, som emmer af forskellige køkkener. De henter både inspiration fra dansk og international cuisine. Det sikrer variation, så frokosten er lige så spændende om 3 år som den første uge på abonnementet. Derfor kommer man aldrig til at køre træt i en frokostordning fra Frokost+, der i dag er et kendt navn i Aarhus.

Den ultimative firmafrokost til erhverv i Østjylland

Frokost+ er til dem, der værdsætter kvalitetsmad og sunde råvarer på arbejdspladsen. Vegetarer og veganere tages der også hånd om, når man bestiller firmafrokost til aarhusianske virksomheder på frokostplus.dk. Læs om mulige retter på www.frokostplus.dk, og forhør dig gerne hos personalet for at høre mere. Ja, de glæder sig også til at servicere dig med firmafrokost, også hvis du arbejder i Horsens, Hørning eller Hadsten. De kører selvfølgelig også til Randers, Mårslet og Malling med kvalitetsretterne. Det er ikke kun frokostbuffeten, der hitter, men i øjeblikket kører de også ud med portionsanrettet firmafrokost. Tilmeld dit erhverv i dag, og få eksotisk og klassisk mad til døren i det daglige. Det giver mere energi, og det har også vist sig at reducere fravær (baseret på undersøgelser).