Omslagsmapper og præsentationsmapper på projektomslag.dk

Projektomslag er udbyder af en række forskellige muligheder og løsninger, hvis man søger bæredygtige omslagsmapper og præsentationsmapper. Se mulighederne på www.projektomslag.dk.

Miljøvenlige omslagsmapper i mange formater - God stykpris

Der tilbydes hos Projektomslag et udvalg af omslagsmapper, der købes som print selv løsninger, i pakker af 100, 250 eller 500 stk. Med de smarte print selv omslagsmapper får man en bæredygtig måde at få mapper på, hvor mapperne kan downloades og printes efter eget ønske, når der opstår et behov for dette. På den måde mindskes spild af papir og materiale, da der kun printes det præcise antal omslagsmapper, i forhold til hvad der er behov for. Omslagsmapper fra Projektomslag fås til både A4 og A5 papir, hvor det koster ca. 3 kr. pr. mappe at printe/fremstille. Omslagsmapperne fås i to forskellige varianter, Combi og Proff. Combi er en klar til print løsning, hvor der intet skæreudstyr er påkrævet, samt at den kan anvendes i printere med medie mulighed fra SRA3. Proff løsningen er også klar til print, men kræver derimod skæringsudstyr, og kan fremstilles med farve til kant. Denne version kan anvendes på printere med medie mulighed fra 13x19”, og du kan læse mere om løsningen på projektomslag.dk.

Bestil en præsentationsmappe på www.projektomslag.dk

Man har hos Projektomslag også mulighed for at få lavet print selv præsentationsmapper. Ligesom de andre løsninger, fås præsentationsmapperne i print selv udgaver, i mængder af 100, 250 eller 500 stk. På den måde kan man som virksomhed printe lige det antal præsentationsmapper som man skal bruge, og de kan derfor fremstilles på en bæredygtig måde. Præsentationsmapper fås til både A4 og A5-papir, så der findes nogle forskellige størrelser at arbejde med. Klik eventuelt ind på www.projektomslag.dk og find ud af mere om de mange forskellige løsninger. Mulighederne for at få lavet nogle flotte og smarte præsentationsmapper hos Projektomslag er mange, så der kan findes noget til alles behov.

Besøg Projektomslag allerede i dag, hvis din virksomhed er på udkig efter smarte og bæredygtige løsninger, til alverdens mappetyper.