Catering i København - frokostordning, tapas m.m. til erhverv

Der er godt nyt til virksomheder i København. Madkonceptet leverer nu mad ud af huset til endnu flere typer begivenheder. En af deres mest populære features er dog stadigvæk deres frokostordning. Catering fås også til julefrokosten med kollegaerne, men også begivenheder i det private.

Catering til virksomheder - levering i hovedstaden

Flere kunder efterspørger mad til julefrokost, nytårsmenu, påskefrokost osv. Madkonceptet servicerer private fester, men også firmaer. Der er tradition for at fejre en julefrokost sammen med kollegaerne, men nogle firmaer holder også en påskefrokost eller andre firmafester i løbet af året. På madkonceptet.dk er det muligt at bestille mad til alle disse begivenheder. Nogle af de ting, som de står for: Tapas, buffet, konfirmationsmad, receptionsmenu og sæsontilbud. Potentielle kunder kan både forhøre sig omkring catering hos personalet eller ved at læse de informative artikler. Der leveres nemlig til hele København.

Frokostordning i Hovedstadsområdet hos Madkonceptet

I Danmark er mange virksomheder tilmeldt en frokostordning. Det vil ikke være mærkeligt at formode, denne tendens er centreret i og omkring storbyerne. Det er først og fremmest i de områder, hvor der er flest tilbud, men også hvor mange moderne virksomheder ligger, der er interesserede i sådan en service. Frokostordning er derfor også populært i København, hvor Madkonceptets serviceområde er. De har plads til nye kunder, som ønsker at tegne et abonnement på frokostordning til firmaet. Hvis det har interesse for potentielle kunder, så skal kontaktformularen blot udfyldes. Der er heller ingen ekstra gebyrer ved diverse alternativer. Her tænkes på vegetarer, allergikere og andre personer, som ønsker at abstinere fra en fødevare eller en gruppe af fødevarer. Frokostordningens struktur er også beskrevet på www.madkonceptet.dk. Den består af varme retter, fyldige salater, hjemmebagt brød, pålæg, grønne salater og lidt ugentlige overraskelser. Noget, som mange firmaer oplever, er værdien. Det er mere værdifuldt, end man just tror at være tilmeldt en frokostordning. Madkonceptet udmærker sig i hovedstaden.