Magsafe oplader eller stikprop fra Av-Cables.dk

Køb el-tilbehør til ethvert formål! Hos Av-Cables.dk forhandles alle former for elektronisk tilbehør til dig, der for eksempel mangler en Magsafe oplader eller en stikprop til hjemmet og arbejdet. Al udstyr fås til fantastiske priser, du med garanti ikke finder andetsteds. Finder du dog et af de mange produkter til en lavere pris, matches denne altid af, ligesom at du også altid har 60 dages fuld returret.

Vær sikret en Magsafe oplader til alle behov

En Magsafe oplader bruges ofte til MacBooks fra Apple. Hos Av-Cables.dk forhandles Magsafe opladere derfor både i originalt design fra Apple og i mange andre mere prisvenlige modeller. På denne måde kan alle være med! Dette gælder dog også i forhold til dit valg af computer, da du også nemt finder en Magsafe oplader til computere fra både Acer, HP og Lenovo. Udvalget dækker ligeledes flere modeller, der varierer i styrker når det gælder antal Watt. Det smarte ved en Magsafe oplader, er det praktiske magnet-design, der holder opladeren fast til enheden, og således mindsker risikoen for at enten kabel eller computer tager skade. Hos Av-Cables.dk kan alle derfor nyde godt af en Magsafe oplader — uanset behov, computer og budget.

 

Find en stikprop fra Schuko

En stikprop er også at finde på www.av-cables.dk. Stikpropper fås i en lang række af modeller og former, sådan at du kan få fingrene i en stikprop, der passer netop dine behov. Vælg for eksempel en stikprop med eller uden jord, eller vælg mellem flere forskellige former og størrelser, der passer til både udendørs brug, kabel montering og meget mere. Av-Cables.dk hjælper altså dig med at finde en hvilken som helst EDB stikprop du skulle stå og mangle! Denne produktkategori fås ligeledes fra flere forskellige mærker, der varierer i henhold til både kvalitet og pris. Find for eksempel en lækker stikprop fra LK eller vælg mellem flere af de kendte adapter stikpropper fra Schuko. Hos Av-Cables.dk fås alt i stikpropper til mange forskellige formål! Læs mere om hospital-stikpropper, flerpolede stikpropper, apparatstik-adaptere eller hybrid-stikpropper på www.av-cables.dk. Her kan du også læse videre om de mange fordele du får ved at handle hos netop denne webshop. Av-Cables.dk sørger nemlig altid for både billig fragt, 60 dages fuld returret og prisgaranti på hele sortimentet.

 

Bestil inden kl. 15.30 på enhver given dag, og forvent varen leveret allerede dagen efter! Elektronik tilbehør har aldrig været så tilgængeligt som på www.av-cables.dk!