Stort udvalg af belysning til kontor hos Lite-House - LED strips, halogen pærer m.m.

Lite-House er en webshop, som alle virksomhedsejere bør kende til. De er stærke, både når det gælder halogenpærer og LED strips, og det er netop disse ting, vi kommer til at kigge på her. Også LED lamper, indbygningsspot og badeværelseslamper er en del af deres repertoire. Det bør bemærkes, at de har fået en fremragende score på Trustpilot. Læs mere på www.lite-house.dk, og få bedre lys i din bolig og kontor.

Halogen pærer fra Osram på lite-house.dk

Først og fremmest bør man have styr på spændingsforskellen. Skal det være en halogen pære på 12 volt eller 230 volt? Lite-House sælger selvfølgelig begge typer og i høj kvalitet. Halogen pæren er ved at blive et sjældnere syn, og der stilles i dag en række krav til, at de stadigvæk kan blive markedsført. Hos lite-house.dk kan du stadigvæk købe halogen pærer i en god kvalitet både til kontor og til hjemmet. Det gælder bl.a. G4 modeller fra Osram, som sælges med rabat på udvalgte modeller. Osram Halostar serien kan varmt anbefales, og den fås naturligvis i flere udgaver med 5W, 10W, 20W osv. Lite-House vejleder, hvis du ikke ved præcist hvilken halogen pære, der skal tages i brug.

LED strips - Førsteklasses belysning til virksomheder og private

Lite-House har samlet et stort udvalg, ja, et kæmpe sortiment af LED strips. Det er i skrivende stund inddelt i fire kategorier. Først og fremmest finder du 230V og lavvolt LED strips. Dernæst finder du diverse alu profiler og lister. I den sidste kategori har de samlet relevant tilbehør, som du også bør kigge på, når du har planer om at installere LED strips i firmaet eller i eget hjem. Har du planer om at installere belysning med varmt eller koldt lys? Ønsker du RGB eller RGBW LED lysbånd? Én ting er sikkert: Sandsynligheden for at kigge forgæves hos Lite-House er meget lav, både når det gælder LED strips og andet i belysning. Den høje kvalitet overskygger hele kollektionen af belysningsprodukter og lamper. En anden servicefordel for LED strips og resten af webshoppens udvalg er fri fragt over 599 kroner.