Frokostordningen hos Frokost+ har mange tilfredse kunder - Firmafrokost i topklasse!

Hos Frokost+ samler de på glade kunder! Du kan også nyde af deres firmafrokost, som leveres til døren. Deres frokostordning til erhverv i Århus byder på variation og overraskelser samt mulighed for ekstra kage, smørrebrød og sandwicher, hvis dette kunne friste. Her i artiklen bliver deres frokostbuffet belyst lidt nærmere, men måske du allerede nu vil springe direkte til udvalget på frokostplus.dk?

Frokostordning i Århus, Skanderborg, Randers, Hørning og store dele af Østjylland

Det er rigtig sund fornuft for mange kontorer i Århus at tilmelde sig hos Frokost+ og deres cateringservice. Det er frisk og lækker mad, hvor råvarerne er udvalgte pga. kvaliteten. Det er også erfarne og særdeles kompetente kokke, der ikke er bange for at prøve ting af, som står for at lave retterne. Du kan forvente god, gammeldags mad, som den skal smage. Du kan også forvente eksotiske retter fra Thailand, Caribien og andre områder, der hver især har deres særprægede cuisine. En frokostordning hos Frokost+ er derfor mange ting, og man kommer ikke til at køre træt i den. Det er ikke kun hos kontorer, man ser en stigende efterspørgsel. Det kunne også være en stor gruppe lærere på skolen, som er gået sammen om at tilmelde sig. Det kunne også være chefen på en møbelfabrik, som vil skabe en sundere livsstil for medarbejderne. Der er rigtig mange virksomheder i Århus og Østjylland, hvor det giver fantastisk mening at tilmelde sig. Smørrebrød, kageordning, sandwich og andet i ekstra forplejning kan tilvælges. Det er en fleksibel frokostordning for de ambitiøse virksomheder, der ved, at god næring og velsmagende mad er en vigtig brik i det større spil. Uanset om dit firma befinder sig i toppen af Prismet eller på en mark imellem Århus og Randers, så kan Frokost+ servicere jer med daglig frokostbuffet af sublim kvalitet.

Firmafrokost med nærende madoplevelser til at komme igennem arbejdsdagen med overskud

Hos Frokost+ taler maden for sig selv. De gode retter bringer smil på læberne. Når man har arbejdet hårdt og dygtigt over hele formiddagen, så fortjener man et nærende, lækkert og sundt måltid mad, som giver kræfter til at komme helskindet igennem resten af arbejdsdagen og med overskud på den anden side. Flere og flere erhverv i Randers, Århus, Skanderborg og andre dele af Østjylland har besluttet sig for at blive en del af Frokost+ ordningen med firmafrokost. Læs mere om deres egnskendte firmafrokost via www.frokostplus.dk, og oplev de spændende retter lige til døren i ordentlig kvalitetsemballage.