Monopoly og Varulv spil til kontor, venteværelse osv. hos Bræt og Brikker

Varulv spillet er populært. På braetogbrikker.dk kan du vælge imellem mange udgaver derfra. Klassikeren Monopoly findes også i mange typer. Mange virksomheder vælger at have brætspil liggende, så medarbejderne kan hygge efter arbejde. På hjemmesiden kan du også købe spil til din brætspilscafé eller selvfølgelig også til private behov.

Varulv spil - Hvem finder varulven?

Det famøse Varulv spil er populært i selskaber. Ja, få spil kan spilles i så store grupper som dette. Faktisk kan hele 68 spillere være med, når det er tid til at finde og eliminere den skyldige varulv. Bræt og Brikker forhandler Varulv spil i mange udgaver og til gode priser. Køb også One Night Ultimate serien, der fås i flere udgaver. Hos Bræt og Brikker kan du bl.a. finde One Night Ultimate Werewolf, Ultimate Alien, Bonus Roles og Inquisition. Klik på det klassiske Varulv spil eller en af de andre udgaver for at læse mere.

Bliv millionær i Monopoly

Når man arbejder på et kontor og leder efter et kontorspil, så er Monopoly et af de bedste bud. Det er et humoristisk spil, hvor deltagerne dyster om at blive millionær. Det er dog ikke så ligetil. På den kapitalistiske rejse er der en række udfordringer og vejbump, som kan vende op og ned på det hele. Monopoly er på alle måder et fantastisk brætspil. Køb det også i en spændende Super Mario Celebration eller Star Wars, the Mandalorien - The Child udgave. Monopoly er også fremstillet i en Gurli Gris udgave, der er elsket af alle børn. Du finder Monopoly Mass Effect såvel som Spongebob Squarepants. Ja, der er efterhånden designet en del Monopoly spilvarianter. Gå ikke glip af de mange udgaver på www.braetogbrikker.dk.

Køb brætspil til dit kontor, café, venteværelse, hotel m.fl. online hos Bræt og Brikker. De sælger f.eks. Monopoly og Varulv brætspil. Du er også velkommen i den fysiske, københavnske butik. Der kan du f.eks. kigge på Dixit, Matador, Catan, Pokemon og flere andre titler.