Lav selv kalendere i A3 og A4 eller fotobøger i A4 og A5 på www.silkeprint.dk

Det hænder ofte, at kontorer og firmaer har brug for at lave merchandise som f.eks. fotokalendere. Det kan gøres på silkeprint.dk, der ligeledes leverer fotobøger i A5 og A4. Helt almindelige danskere er selvfølgelig også velkomne til at bestille fotofremkaldelse, takkekort m.fl. hos fotovirksomheden her, der har trykkeri i Silkeborg.

A4 og A5 fotobøger til private købere samt virksomheder

Der er én gave, som kan glæde personen, der vitterligt har alt. Fotobøger kommer til at have affektionsværdi for modtageren - en værdi, der selvfølgelig er langt over købsprisen hos Silkeprint, der tilmed er en af de billigere leverandører på markedet. Køb f.eks. A4 og A5 fotobøger, der kan designes med liggende eller stående fotografier. Der er 100-vis, ja sågar 1.000-vis af muligheder med fotobøger. Det er selvfølgelig ikke kun en gaveide, men også en god måde at skabe noget for sig selv. Kan du godt lide at tage billeder af tog, der kører forbi nær dit hus, eller er du fascineret af bygninger fra en bestemt æra? Forkæl dig selv med en fotobog, der indeholder dine bedste hobbybilleder. Udover at vælge imellem A4, A5, liggende og stående, så bestemmer du også selv, om det skal være en softcover eller hardcover bog med fotografier. Yderligere kan du skrue på flere ting i softwaren, der findes på www.silkeprint.dk, der gør det let at bestille fotobøger online.

Lav selv kalender - Perfekt som merchandise

Skal du lave en kalender? Du kan selvfølgelig bruge Silkeprint i Silkeborg, uanset om du bor i denne smukke midtjyske by, eller i Nakskov, Gilleleje eller Skagen. Fordi Silkeprint tilbyder hurtig levering. Lav selv en kalender med de bedste fotografier fra sidste år. Overvej at give den i gave som en 2021 kalender til forældrene, svigerforældrene eller andre, som godt kan lide at følge lidt med i, hvad der sker i din families liv. Fotokalendere kan bl.a. købes som A3 og A4. De er skabt i luksusmaterialer, men uden at prisen har lidt nød. En unik fotokalender er nemlig billig at skabe på silkeprint.dk. De lave priser gør det også oplagt for virksomheder at bestille kalendere med billeder f.eks. til reklamegave.