Certificeret faldgrus og stigrus forhandles hos ekrag.com

Ved legepladser og til pynt rundt om hus kan grus uden tvivl gøre en stor forskel. E. Krag Råstoffer har et væld af forskelligt grus samt gabioner, der kan give flotte detaljer. Du kan hos ekrag.com finde faldgrus og stigrus, der begge kan være praktiske og elegante løsninger.

G023-04 certificeret faldgrus til legepladser

Ved legepladser kan du ikke undvære faldgrus, der ikke bare er en flot detalje, men også sikrer et godt underlag. Du kan få faldgrus på ekrag.com, der altid sørger for at have produkter i høj kvalitet. Det kan du være helt sikker på, da E. Krag Råstoffer A/S har certificeret faldgrus, som overvåges af Legepladskontrollen under Dancert. Med dette faldgrus, er der et blødt underlag, der netop gør at børn kan lege lidt vildt, uden at komme til skade. De har 2/5 mm faldgrus med G023-04 certifikat – dette betyder at der må anvendes faldhøjder på helt op til 3 meter. Det er derfor ideelt med faldgrus omkring gynger, klatrestativer og generelt legepladser, hvor børn bruger meget tid på at udfordre hinanden. Har du behov for faldgrus til legepladsen, så er det en god ide at du tager kontakt til dem for at få et tilbud. Besøg www.ekrag.com og se deres store udvalg.

Pynt haver og parker med Dan-Grand stigrus

Skal der lægges stier i haver eller ved parker, så er stigrus uden tvivl det du søger. E. Krag Råstoffer A/S kan også tilbyde det rette Dan-Grand stigrus, der er et fantastisk produkt. Det er 0-8 mm og giver et lækkert naturligt look, som kun kan gøre udearealerne bedre at omgås i. Alt deres stigrus har en speciel sigtekurve pg blanding, hvilket gør at det er let at komprimere og derfor ligger utroligt stabilt. Derudover giver det også flotte detaljer rundt på stier. Stigrus er uundværligt, når der skal gås meget i et område, men kan også bare være en flot detalje. Virksomheden har altid den rette løsning til dig, da de kan lave gode skræddersyede løsninger, så du kan være helt sikker på et perfekt resultat. Leder du efter stigrus, er de uden tvivl dem du bør kontakte. Foruden at have god service, har de også et stort udvalg af forskelligt grus og sten. Tag ind forbi ekrag.com og find deres kontaktoplysninger. Du kan kontakte dem for et tilbud på stigrus, eller nogle af deres andre gode produkter.

Krag Råstoffer A/S er en stærk og pålidelig leverandør af råstoffer til den danske anlægs- og byggeindustri.