Gamer stole og musemåtter til computerspil, kontorarbejde etc.

FOURZE er et mærke, som stiller skarpt på gaming-industrien. Kvaliteten af deres udstyr er rigtig høj, og mange bruger det også til kontorarbejde derhjemme. Især deres hæve-sænkeborde er praktiske til dem, som ønsker en kombineret gamer PC med arbejdscomputer. Her kigger vi lidt på udvalget af musemåtter og stole.

Behagelig gamer stol fra FOURZE. Kan fås med RGB

At sidde behageligt er vigtigt både på kontoret og i fritiden, når man gamer. Køb en gamer stol, hvor der er styr på de ergonomiske features, og som samtidig ser rigtig fed ud. FOURZE tilbyder flotte gamer stole med innovative egenskaber, som ikke ses ved andre mærker. De har bl.a. designet en gamer stol med funklende RGB-belysning, som nogle af de første i Norden. På grund af den høje komfort, vil du også kunne benytte disse som en almindelig kontorstol, når du foretager arbejde på PC’en. Når man har prøvet en ægte FOURZE stol, bliver det svært at gå tilbage til andre udgaver.

Ekstra bred gaming musemåtte fra www.fourze.dk

FOURZE og deres gaming musemåtter er nærmere beskrevet på fourze.dk, som har alt til enhver gamer, der ønsker et solidt grundlag, hvor musen kan hvile på. Computerspil handler ofte om præcision, især hvis man spiller titler som Call of Duty og Counter-Strike. Når man skal ramme fjenden fra lang afstand, så kan selv meget små forskelle afgøre, om man overlever eller ej. Dit valg af gaming musemåtte ville derfor også have meget at sige. Hos FOURZE giver de dig valgmuligheder. Klassiske musemåtter til kontorbrug vil ikke altid være at foretrække. En meget bred eller ekstrastor musemåtte kunne give dig større frihed, så du kan dreje hele vejen rundt, selvom du har indstillet din mus på en lav følsomhed i spillet.

 

Jagter du efter noget gaming udstyr, der også kan bruges til almindeligt arbejde på dit hjemmekontor? Så giv FOURZE og deres produkter et forsøg. Det handler bl.a. om gamer stole og musemåtter, som beskrevet her. Mærket fra Skandinavien byder også på strømforsyninger og headsets. Mus og keyboards er også noget, de står bag, og i de fleste kategorier finder du gode muligheder med RGB-lys, hvis dette er en ekstra feature, som du synes godt om. Tøv ikke med at kontakte menneskerne, som står bag fourze.dk.