First Floor CPH sikrer dig et stilrent badeværelse, fx med deres New Yorker brusevæg eller sæbeholder

Hos First Floor CPH kan du bestille en moderne New Yorker brusevæg til badet. De laver også stilsikker badeværelsesindretning, som fx sæbeholder og shampoohylde. Læs mere her.

Design din egen New Yorker brusevæg

Hos First Floor CPH kan du bestille en skræddersyet og håndlavet glasvæg til dit hjem, fx en New Yorker brusevæg med eller uden dør. En New Yorker brusevæg laves i rustfrit stål, som pulverlakeres og du kan bestille med almindeligt eller matteret glas. Til brusevæggen anbefales det, at du vælger en store glasrude, hvilket vil gøre det lettere at rengøre glasset og holde det fri for kalk. Du kan også bestille med sprosser, og der er uanede muligheder for medbestemmelse af designet. Du kan selv vælge, om du vil have en åben brusekabine eller en kabine med dør. Der er svingdøre og skydedøre, og du kan vælge imellem mange forskellige slags dørhåndtag. En New Yorker brusevæg vil se enormt luksuriøs og eksklusiv ud hjemme hos dig, og du kan være sikker på, at det vil skabe stemning. De smukke sorte stålsprosser står i smuk kontrast til hvide vægge og badeværelsesfliser, og skaber et unikt udtryk.

Badeværelsesindretning som håndklædeholder, shampoohylde, sæbeholder etc.

First Floor CPH laver også badeværelsesindretning efter de samme principper, som de designer glasvægge. Du kan bl.a. finde en sæbeholder eller en håndklædeholder i deres udvalg, udført i rustfrit stål, som efterfølgende er pulverlakeret sort eller hvidt. Deres minimalistiske design og robuste materialer giver et helt særligt udtryk, som helt sikkert vil se godt ud hjemme hos dig. Deres smukke sæbeholdere er funktionelle, holdbare og enormt æstetiske. Det er ny nordisk minimalisme og funktionalisme, når det er allerbedste, og du kan helt sikkert finde inspiration til din badeværelsesindretning på deres side firstfloorcph.dk, hvor du kan finde mange forskellige slags indretning og smukke æstetiske designobjekter. Læs mere om en sæbeholder, shampoohylde eller håndklædeholder udført med præcision, stilsikkerhed og en stærk sans for æstetik, der trækker tråde til den nye nordiske tradition og japansk funktionalisme på samme tid. Det vil se super lækkert ud i dit badeværelse.