Aktiesparekonto 2020 og grønne investeringer

Her kan du læse om Aktiesparekonto og status på den i 2020. I artiklen her kigger vi også lidt nærmere på alternativer. Er du interesseret i grønne investeringer? Så er crowdlending en mulighed, og Crowdton er en af de nyeste danske kvalitetsmuligheder i denne boldgade.

Aktiesparekonto 2020 - Loftet er bremset

Med en Aktiesparekonto kan man spare lidt på skatten. Du betaler kun 17 % i skat af gevinsten i forhold til almindelige aktieinvesteringer af frie midler, som er på 27 % af gevinsten ind til lidt over 55.000 kroner, og så 42 % derover. Så der er penge at spare, men ulempen er så, at man i skrivende stund kun kan have 100.000 kroner investeret. Ifølge et nyt tiltag med Arne-Pensionen, så lader det til, at Aktiesparekonto ikke kommer til at stige væsentligt over dens 2020 niveau, som det ellers var forudsagt. Mange vil selvfølgelig gerne investere for mere end 100.000 kroner, men hvor skal man så kigge hen? Både professionelle og private investorer bør overveje crowdlending. Det er et fantastisk, nyere investeringskoncept, hvor du ikke er begrænset på samme måde som med Aktiesparekonto. Hvis du vil vide mere om crowdlending og fordelene, så klik ind på crowdton.com.

Grønne investeringer er nemt hos Crowdton, der tilbyder gode og informative artikler

Grønne investeringer sikrer en fremtid for os alle samt vores efterkommere. Der er også gode penge i at investere grønt, og det er selvfølgelig fantastisk, at man kan kombinere en god gerning med personlig gevinst. Derfor boomer grønne investeringer frem, og det er ikke kun noget, som danskerne efterspørger, men også på globalt plan. Man ser også massive sats på grøn energi hos regeringer, selvfølgelig også her i DK. Klimaet er begyndt at optage en del mere plads i vores bevidsthed i de seneste ti år. Crowdlending er en rigtig solid mulighed inden for grønne investeringer. Hvis du er interesseret, så klik ind på crowdton.com.

Både professionelle og private kan med fordel investere grønt i crowdlending hos Crowdton.