Bestyrelsesplatform. Se bestyrelsesportal priserne på www.board-office.dk

BOARD OFFICE™ er en dansk bestyrelsesportal med medlemmer fra mange forskellige offentlige og private bestyrelser. Læs mere om deres bestyrelsesportal priser her.

Bestyrelsesportal priser hos BOARD OFFICE™

BOARD OFFICE™ er en online bestyrelsesplatform, som kan gøre det daglige bestyrelsesarbejde langt lettere for jer. Der er forskellige bestyrelsesportal priser, som du kan læse mere om på hjemmesiden www.board-office.dk, hvor du kan se de forskellige muligheder for abonnement og tilmelding. Der er bl.a. abonnementer som BASIC, ELITE eller CORPORATE som giver forskellige muligheder og adgang fra 3 til 7 personer med mulighed for tilkøb af flere medlemmer. På den måde får I en fælles arbejdsplatform, som er let at tilkomme, hvor der er krypterede mappesystemer med adgang for alle medlemmer, samt debatfunktioner, kalenderfunktioner, mulighed for at oprette personlige profiler og på den måde gøre sig synlig i Danmarks største bestyrelsesnetværk. Hvis du vil vide mere om deres bestyrelsesportal priser, så læs mere på deres hjemmeside. De forskellige bestyrelsesportal priser og medlemskaber gør det muligt for jer at finde lige netop den model, der passer til jeres arbejde.

Vælg den største bestyrelsesplatform i landet

BOARD OFFICE™ er Danmarks største bestyrelsesplatform med en eksklusiv anbefaling fra Danske Advokater og med medlemmer fra mange af landets vigtigste offentlige og private bestyrelser. Der er mange fordele som bestyrelsesmedlem ved at have et medlemskab, for du kan bl.a. få adgang til fælles krypterede mapper at arbejde i, online PDF redigering, mødeplanlægning, digital underskrivning af papirer, chatfunktioner og et netværk af bestyrelsesmedlemmer, som leder efter nye kollegaer. Så hvis du gerne vil udvide din karriere som bestyrelsesmedlem, så er det også et glimrende sted at gøre sig synlig, for der sidder nogle af landets mest indflydelsesrige bestyrelsesmedlemmer og leder efter nye kollegaer. Læs mere om den gode bestyrelsesplatform på deres hjemmesiden, hvor du kan finde meget mere information og de eksklusive mappestrukturer og rum til vidensdeling. Der er mange fordele, og hvis du er seriøs om dit arbejde, så er det virkelig et godt sted at tjekke ud. Digitalisering af det daglige bestyrelsesarbejde kan lette arbejdsgangen betragteligt.