Udendørs skraldespande og beton bænke i absolut topkvalitet - ZENZO

ZENZO tilbyder erhvervsløsninger som f.eks. udendørs skraldespande og beton bænke. De hjælper også offentligheden med alt fra bord og bænkesæt til betonpullerter. Deres sortiment er tilgængeligt på zenzo.dk.

Få vejledning til udendørs skraldespande

En udendørs skraldespand kan være indrettet på rigtig mange måder. Mange virksomheder går meget op i affaldssortering, og derfor vil det også være bedst at samarbejde med en specialist som ZENZO, der byder ind med førende affaldsspande og skraldespande med forskellige sorteringsmuligheder. Materialer som beton, træ, plast og stål er mulige, og på zenzo.dk kan du bestille væghængte og funderede affaldsspande. Vælg fritstående udendørs skraldespande samt løsninger i galvaniseret stål og rustfrit stål. De fås med over 100 liter, under 50 liter osv. Designmæssigt er der også stor variation. Se f.eks. deres udendørs skraldespande, der er bygget til at være med tiltalende for børn at benytte. Samtidig er der også specialløsninger som hundeposestativer. ZENZO vil gerne hjælpe med en samlet løsning til dit firma, så alle kroge på virksomhedsgrunden kan blive ordentligt udstyret med udendørs skraldespande.

Beton bænk til din fabrik, lagerbygning eller anden virksomhed

ZENZO har også valgt at føre et bredt og i den grad velassorteret udvalg i beton bænke. Beton er et utroligt populært materiale, ikke blot hos virksomheder, men også i byrummet. Rigtig mange i offentligheden vælger netop beton, når det er tid til at bestille bænke. Ønsker du også en beton bænk til virksomheden? Det kan f.eks. være der, at medarbejderne sidder udendørs, når vejret er godt. Hos ZENZO kan de også tilbyde unikke bænke i beton. Stil spørgsmål til mulighederne inden for skræddersyede beton bænke ved at ringe til dem. Deres telefonnummer er listet i toppen på zenzo.dk.

Mange kommuner og virksomheder har valgt at samarbejde med ZENZO. Deres løsninger er altomspændende og inkluderer en del forskelligt i hver kategori, hvad end det er beton bænke eller udendørs affaldsspande, man kigger efter. Forhør dig også omkring rygerum, pullerter og terrorsikring samt bord og bænkesæt, bioposer og meget mere.