Rullecontainere og Tente hjul - Fantastisk kvalitet

Hos handy.dk finder du alt, hvad hjertet begærer, indenfor praktiske og holdbare produkter til forskellige virksomheder og erhverv. Heriblandt finder du alt fra Tente hjul, stålborde med vask og ladvogne til rullecontainere, pallevogne og mange andre produkter, der gør hverdagen og arbejdet i din virksomhed og erhverv smartere og nemmere. Tag selv et kig på de store sortimenter i dag.

Stort udvalg af Tente hjul

Hvis du er på udkig efter absolut højeste kvalitet af hjul til diverse borde, vogne m.m., er du landet på den rette side. Her finder du Handy Transportvogne A/S’ flotte og kvalitetsbevidste udvalg af Tente hjul, der forhandles i en lang række varianter og til ethvert formål. Tente har leveret hjul til forskellige erhverv siden 1923, og er anerkendt for at gøre hverdagen på arbejdet nemmere og smartere. Vælg mellem Tente hjul, der er drejelige og som har bremse, alt efter, hvad du har brug for. Tente hjul forhandles altid til favorable priser, samtidig med at kvaliteten holdes i top.

Handy Tranportvogne A/S - Køb den rette rullecontainer

Hvis du leder efter det perfekte produkt til både transport og opbevaring, er Handy Transport A/S’ brede udvalg af rullecontainere det rette sted for dig at lede. Rullecontainerne forhandles i en lang række forskellige modeller, der varierer i højde, størrelse, vægtkapaciteter m.m., så du har mulighed for at finde den helt rette rullecontainer til din virksomhed og behov. Find bl.a. rullecontainere med stål-, plastic- eller træbund, alt efter hvad der egner sig bedst til dig. Mulighederne er mange, og kvaliteten er i top, når du handler hos Handy Transportvogne A/S.

Handy Transportvogne A/S er stedet for dig, der leder efter kvalitetsbevidste sortimenter af diverse praktiske transportprodukter til din virksomhed eller bestemte erhverv. Her finder du en lang række forskellige produkter, der gør tingene nemmere og smartere på flere forskellige former for arbejdspladser.