Modul huse og skurvogne - FOCUS Moduler A/S er en totalleverandør

FOCUS Moduler A/S er din samarbejdspartner, hvis du skal bygge sommerhus eller fritidshus og vil gøre det omkostningseffektivt. Skal du bruge et modul hus eller en skurvogn, så læs med her.

Overvej et modul hus hos focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S er der, du skal henvende dig, hvis du har tænkt på at sætte et modul hus op. Hvis du skal bygge et sommerhus eller fritidshus, og du gerne vil have en omkostningseffektiv proces, som ikke trækker ud i årevis og risikerer at gå i stå og gå galt, og hvis du gerne vil have et super resultat i høj kvalitet, så er et modul hus måske løsningen for dig. På focusmoduler.dk kan du se eksempler på de mange forskellige løsninger, som er klar til at blive sat op på din grund. De tilbyder totalentrepriser, hvor alt el, vand og varme installeres og huset sættes op nøgleklart på din grund til en god pris. Alle deres moduler bygges på deres eget værksted, og der er rig mulighed for at lave en skræddersyet løsning sammen med tegnerne og konstruktørerne, hvis du har særlige ønsker i forhold til materialer, form og størrelse.

Køb eller lej en skurvogn fra deres store udvalg

FOCUS Moduler A/S har over 1.000 udlejningsenheder til rådighed, og her snakker vi skurvogne, toiletvogne, containere, pavilloner, moduler, genhusningsmoduler, mandskabsvogne og meget mere. Hvis du skal have nogle super gode skurvogne til byggepladsen, hvor dine ansatte kan nyde deres pauser, slappe af og spise frokost imellem arbejdet, så har de forskellige modeller i butikken til gode priser. De mange skurvogne udlejes til gode priser, og du kan være sikker på en stærk deal, for de sørger for transport, levering, opstilling, afspærring, tilslutning af vand, el samt drift, rengøring og opfyldning. På den måde kan I koncentrere jer om det, som I er bedst til. Deres skurvognsudlejning kan bruges til mange forskellige formål, både til byggepladser, men også til fx festivaler. Der er forskellige modeller at vælge imellem, og der er også vogne til omklædning, samt kantine og ophold. Der er mange muligheder, og det er en kvalitetsløsning til en skarp pris.