Info til dig, der kigger efter plov eller fræser til traktor, minilæsser m.m.

Har du endnu ikke været forbi DK-TEC og kigge deres udvalg inden for redskaber som jordredskaber igennem, og har denne type udstyr interesse, kan det helt sikkert anbefales at gøre det, når du har tid. Forhandleren har lige nu en masse gode varianter på lager inden for bl.a. plov og fræser, hvor begge dele selvfølgelig leveres i den helt rigtige, slidstærke kvalitet. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Plov - bestil hos dk-tec.dk

DK-TEC har i efterhånden en del år været mange kunders foretrukne sted at købe udstyr som ny plov og andre typer jordredskaber. Det er der uden tvivl flere gode grunde til, men én af de primære må uden tvivl være den, at man altid har et godt udvalg af maskiner at vælge imellem, hvor man aldrig skal bekymre sig om kvaliteten, uanset hvilken maskine det gælder. Alle typer plove leveres nemlig i absolut topkvalitet, både hvad angår holdbarhed, slidstyrke og performance. Udvalget med plove til traktorer tæller lige nu både 1 furet og 2 furet plov. Har du spørgsmål vedrørende valg af plov, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden. De ved en masse om emnet, og vil helt sikkert gerne give dig et par gratis råd om valg af plov, eller for den sags skyld andre typer jordredskaber, hvis det har interesse.

Stort katalog med fræsere hos DK-TEC

Der er gratis fragt over 4.500 kr. når du køber ny plov hos www.dk-tec.dk. Det er der også, hvis du køber andre typer jordudstyr, f.eks. ny fræser. I kataloget med fræsere finder man ligeledes flere gode modeller, i den helt rigtige slidstærke kvalitet. Kataloget tæller både de lidt mere kompakte fræsere med arbejdsbredde på 105 cm. samt de større 230 cm. modeller. Fræsedybden justeres med lethed når man arbejder, med den medfølgende PTO-aksel med sikkerhedsbolt.

Besøg hjemmesiden, og få et kig på udvalget inden for bl.a. plov og fræser samt andre typer jordredskaber.