Find en plov og udstyr til minilæsser for erhverv hos DK-TEC

Mangler du udstyr til din minilæsser eller en plov til din traktor? Hos DK-TEC leverer de maskiner og udstyr til landbrug, skovbrug og anlægsgartnere. Læs mere om produkterne her i artiklen og bliv klogere på, hvordan de kan hjælpe dig godt videre.

Udstyr til minilæsser – Find maskiner og redskaber til erhvervsbrug på www.dk-tec.dk

Hos DK-TEC leverer de en lang række maskiner og udstyr til minilæsser, traktor og minigraver til netop din erhvervsvirksomhed. Har du for eksempel brug for en fræser, slagleklipper, rotorklipper, kanttrimmer eller en rotorharve til vedligeholdelse af større arealer i dit landbrug eller i forbindelse med et andet erhverv? På dk-tec.dk finder du et bredt udvalg af udstyr til minilæssere, og der er derfor en god chance for, at du finder netop det, du skal bruge, uanset om du arbejder inden for skovdrift, agro eller som anlægningsgartner. Meget af deres udstyr til minilæssere kan gøre hverdagen lettere for dig og lette arbejdet, som for eksempel deres Sweepex Mega Broom eller deres saltspreder og sneblade. Det gælder også for deres jordbor, der kan være en stor hjælp, hvis du skal sætte hegnspæle eller stolper, eller hvis du skal have plantet mange nye træer. Tøv ikke med at besøge deres hjemmeside allerede i dag og se nærmere på det brede sortiment.

Almindelig plov – eller hydraulisk eller mekanisk vendeplov?

Som nævnt ovenfor finder du på www.dk-tec.dk også et bredt sortiment af udstyr og redskaber til traktorer, herunder netop den plov, som du står og mangler. Alle deres plove er hundrede procent køreklare, så der er en god grund til at tage et kig på deres hjemmeside, hvis du har brug for at kunne tage redskabet i brug med det samme. Deres plovprogram henvender sig til mindre traktorer med hestekræfter på mellem 9 og 50. Du har også mulighed for at vælge enten en hydraulisk eller mekanisk vendeplov, hvis du ønsker dette. Udover at tilbyde hjælp og rådgivning på baggrund af deres mere end 20 års erfaring i branchen, finder du også et bredt udvalg af reservedele på deres hjemmeside. Dermed er du godt rustet, hvis du senere skulle løbe ind i problemer med produktet. Tøv ikke med at tage kontakt med forhandleren på +45 66 12 82 22 eller info@dk-tec.dk, hvis du har spørgsmål.