Dan Egtved forhandler høhække og staldmåtter til erhverv

Lige meget om du har heste, geder eller får, kædkvæg eller køer, så er www.dan-egtved.dk din foretrukne forhandler af udstyr hertil. På den flotte og overskuelige hjemmeside er der mulighed for at finde lige det, du står og mangler til din stald eller din e dyrs udendørsområder, når du arbejder indenfor landbrugserhvervet. På den måde er du garanteret at kunne designe og ordne din stald og dit landbrug, præcis som du ønsker det, samtidig med at dyrenes velbefindende er taget højde for. Tag selv et kig på de mange sortimenter af bl.a. høhække og fodertrug, staldmåtter og hestebokse m.m. hos Dan Egtved.

Varieret udvalg af høhække til kvæg til landbrugserhverv 

Høhække er den smarteste måde at fodre dine dyr, når de befinder sig udendørs. Dan Egtved forhandler høhække i flere forskellige modeller og størrelser, alt efter hvilke dyr du skal fodre. En høhæk er altså både meget velegnet til kvæg og køer samt heste, geder og får m.m.På den måde kan du optimere dit erhverv indenfor landbrug ved at benytte siden. Tøv derfor ikke med at finde netop den høhæk, der skal stå udenfor til dine dyr i dit erhvervslandbrug at græsse og spise fra. Alle modellerne på siden er designet med fokus på funktionalitet og sikkerhed for dyrene.  

Sikr dit erhverv den bedste kvalitet med komfortable staldmåtter

Det er ikke helt lige meget hvilke staldmåtter, du har liggende til dine dyr i dit landbrug. Hos Dan Egtved har de fokus på dyrenes velbefindende og komfort, hvad end der er tale om heste, kødkvæg, geder eller et helt fjerde dyr. Fælles for alle staldmåtter på siden er deres gennemgang af flere tests, der sikrer, at de er rare for dyrene at både stå, gå og ligge på. Dette er en af de vigtigste faktorer, når du holder et erhvervslandbrug. Hav derfor dine dyrs ve og vel in mente, når du skal købe staldmåtter til deres indendørs ophold. På den måde får dine dyr en bedre livskvalitet, som også du vil have glæde af.