Hårde karameller og chokoladekarameller i bedste, danske kvalitet - perfekt som firmagave

Leder du efter noget godt til kanen f.eks. til en firmagave eller til at glæde de ansatte på kontoret? Karamelleriet sælger både karameller med chokolade og hårde karameller (Klippestykker) til private og erhverv. Klik ind på karamelleriet.dk, og gør en god handel i dag.

Karamelleriet tilbyder karameller med chokolade online

Oplev de uimodståelige og spændende karameller med chokolade hos Karamelleriet, der tilbyder forskellige karakteristiske udgaver som f.eks. chokoladekarameller med peanuts eller appelsinkarameller med passionsfrugt, der er betrukket med den lækreste, hvide chokolade, der får tænderne til at løbe i vand. Gå heller ikke glip af karameller med karamelliseret chokolade eller køb en boks med to forskellige udgaver. Fristelser mangler der ikke nogle af på www.karamelleriet.dk, og så får du også fri fragt over 399 kroner. Når eftermiddagen er på det seneste, og medarbejderne er ved at gå sukkerkolde, så vil en omdeling af karameller med chokolade falde i god jord - med garanti! De forskellige udgaver af chokoladekarameller hører ind under serien Hr. Fru og Frk., og disse egner sig perfekt til sælgergave, firmajulegave etc.

Hårde karameller som kundegave?

Elsker du den lange smagsoplevelse, der varer ved? I modsætning til en blødere fudge, der også tilbydes på karamelleriet.dk, får man en vedvarende smagsoplevelse med hårde karameller fra sortimentet. Disse kaldes Klippestykker, og de egner sig perfekt som kundegaver, overraskelser til forretningsforbindelser etc. De forskellige hårde karameller kan med fordel også indgå i en gavekurv. Prøv bl.a. udgaven Marksten med lakrids eller Mistelsten med mint. Hvilken en bliver favoritten på kontoret? Prøv dem alle, og overrask med lidt mundgodt i slikskålen en typisk hverdag. Der er altid en anledning til Klippestykker. Disse danskproducerede hårde karameller er i en klasse for sig selv, og så får du også hurtig levering på din ordre via hjemmesiden.