Frokostordning og tapas ud af huset i København hos Madkonceptet

Har du også svært ved at underholde dine gæster og lave mad samtidigt? Lad catering fra Madkonceptet være din løsning på dette — til julefrokosten, receptionen eller en helt tredje form for festlig lejlighed. Daglige frokostordninger i København er for eksempel en populær mulighed mange virksomheder vælger, hvis de vil holde deres medarbejdere mætte hele dagen lang.

Den berømte frokostordning i København

Frokostordning i København fra Madkonceptet er perfekt til dig og dine kollegaer, hvis I kunne tænke jer lækre retter på daglig basis. Frokostordninger i København fra Madkonceptet er nemlig sammensat sådan, at retterne altid er sprængfyldte med alt det gode og aldrig bliver kedelige i længden. Netop disse frokostordninger i København består for eksempel aldrig af de samme pålægsfade dag ud og dag ind, men er i stedet sammensat af spændende løsninger, der følger tidens gastronomiske udviklinger. Dette betyder også, at frokostordninger i København fra Madkonceptet aldrig leverer to dage, der er ens, og yderligere gerne tilpasser deres retter til jeres specifikke behov og diæter. Frokostordninger i København herfra sørger nemlig gerne for veganere, vegetarer og medarbejdere med specifikke allergener. Har jeres virksomhed lyst til at smage på retterne, før I bestiller et abonnement på en frokostordning? Så hører Madkonceptet meget gerne fra jer og tilbyder en prøveperiode på en uges tid, hvis I befinder jer i hovedstadsområdet.

En af byens bedste tapasser ud af huset!

Andre former for catering er også værd at afprøve, da der heller ikke her spares på hverken snilde eller lækre råvarer. Tapas ud af huset er for eksempel en populær service, lavet med kærlighed og passion for det spanske køkken. Tapas ud af huset er en god idé til arrangementer, hvor “finger-food” virker passende. Dette kunne for eksempel være receptioner eller lignende formelle arrangementer, hvor folk ikke behøver at blive bespist med alt for meget ad gangen. Tapas ud af huset fra Madkonceptet benytter udelukkende friske og særdeles autentiske ingredienser, sådan at de mange smage tager dig med sydpå, så snart de rammer dine smagsløg. Er du interesseret i tapas ud af huset, har Madkonceptet gjort det nemt for dig at bestille små bidder fra det spanske køkken på www.madkonceptet.dk. Her går du nemlig bare ind og vælger netop den tapas ud af huset, der passer dit arrangement, hvorefter du kan læne dig tilbage, mens Madkonceptet sørger for resten. Er du i tvivl om dine smagspræferencer, hjælper en medarbejder fra Madkonceptet gerne dig godt på vej mod et vellykket arrangement — alt du behøver at gøre, er at vælge den vin eller øl, du ønsker at parre din tapas med.

Bestil firmafrokoster og tapas ud af huset i København og omegn på www.madkonceptet.dk.