Frokostordning og julebuffet - Catering til fest og hverdag

Nu nærmer julen og den smagfulde julemad sig. Hos www.madkonceptet.dk kan du købe mad til julefrokost ud af huset. Der leveres nemlig i hele København plus omegn. Madkonceptet tilbyder også frokostordninger til virksomheder, som f.eks. kunne være aktuelt på den anden side af nytår. Der kommer masser af sunde salater med, som er perfekt til de københavnere, der har vægten som nytårsforsæt.

Bestil mad til julefrokost på madkonceptet.dk - 3 forskellige julebuffeter

Madkonceptet tilbyder rigtig lækker mad til julefrokost. Det er muligt at bestille mange velsmagende retter til julefrokost, som vi alle kender. En mere utraditionel julebuffet er også en mulighed på madkonceptet.dk, som byder ind med tre forskellige muligheder. Bestil til minimum femten kuverter, og slip for at lave maden selv til jeres julefrokost. I disse tider er det naturligvis ikke helt til at vide, hvordan landet ligger. Men på den ene eller anden måde bliver det forhåbentligt muligt at holde en julefrokost med dem, som man har kærest, selvom det bliver på et lidt senere tidspunkt. Madkonceptet vil i hvert fald gerne levere jeres julebuffet ud af huset. Den er kendt i København og omegn som en af de bedste, og det hænger sammen med råvarekvaliteten. Læs mere om mulighederne for at bestille mad til julefrokost på madkonceptet.dk.

Frokostordninger i København - Vælg madkonceptet.dk

Det er muligt at bestille frokost med levering i Storkøbenhavn. I hovedstaden er der mange tilbud på frokostordninger, men få kan måle sig med madkonceptet og deres cateringoplevelse til erhverv. De tilbyder nemlig frokostordning med stort fokus på ingredienserne. Kvaliteten af råvarerne skal selvfølgelig være i orden, før man kan få en ordentlig, kulinarisk oplevelse i det daglige på arbejdspladsen. Hos Madkonceptet stræber de efter at gøre jeres hverdag endnu mere speciel med firmafrokost i topklasse. Kig nærmere på deres frokostordning via www.madkonceptet.dk, og tilmeld jer firmafrokost allerede i dag.

Madkonceptet er en virksomhed inden for catering i København, som både leverer til virksomheder og til private. Bestil f.eks. julebuffet til julefrokost eller en frokostordning til arbejdspladsen i KBH og omegn.