Få et snedkerkøkken til kontor på culina.dk

Er det tid til et nyt køkken i virksomheden? Har I fået en bygning med karakter, og skal køkkenet indgå som en naturlig helhed? Så er det væsentligt at overveje et snedkerkøkken. Culina har stor ekspertise i håndlavede køkkenmuligheder, hvor arkitekterne har været med til at designe mesterværker, som snedkerne har udført til et gammeldags 13-tal.

Et Culina snedkerkøkken til erhverv

Et snedkerkøkken er baseret på dine drømme og visioner. Det vil være målene med din virksomhed, som driver processen. Vil I have et ægte snedkerkøkken, som passer ind i den daglige arbejdsgang - et snedkerkøkken, hvor funktion er i fokus? Måske har du endda købt en gammel, historisk bygning til kontoret, og så vil det virkelig være en skam ikke også at designe køkkenet med disse aspekter i mente. Hvis du derimod blot søger inspiration, så klik også ind på www.culina.dk. De gamle cases kan være med til at give dig nogle idéer om, hvad du har lyst til. Husk, at dit snedkerkøkken er en åben bog. Det er ikke bundet af tidligere projekter, som Culina har skabt. Så hvis du overvejer et snedkerkøkken til erhverv, så start på culina.dk.

De tilbyder også håndlavede køkkener til private

Det er selvfølgelig ikke kun i det erhvervsmæssige, at Culina er berømt for deres snedkerkøkkener. Det er primært til danske hjem, som de producerer snedkerkøkkener til. Få f.eks. unikke og skræddersyede køkkener i røget eg og massiv elm. Ønsker du et luksus køkken i liebhaver stil? Har du høje kriterier til køkkeninteriør og køkkeninventar? Snedkerne sammen med arkitekterne og de andre håndværkere sørger for at skabe et drømmekøkken. 30+ års erfaringer betyder, at de har en masse viden, som er medvirkende til at implementere din løsning og gøre den til virkelighed.

Hvis du ønsker et snedkerkøkken til erhverv eller til privat bolig, så start med at læse på culina.dk, og tag kontakt til dem. En indledende samtale er selvfølgelig gratis, og sammen finder I ud af, hvordan dit snedkerkøkken skal designes. Få et luksuriøst liebhaver køkken med arkitekter inde over tegnebrættet.