Chaplon te - kvalitetste til teelskere

Kan du ikke få nok af te? Som teelsker ved du med garanti også, at kvalitetste gør en forskel. En billig pakke Earl Grey nede fra Føtex smager ikke lige så godt som en økologisk naturte.

Kan du ikke få nok af te? Som teelsker ved du med garanti også, at kvalitetste gør en forskel. En billig pakke Earl Grey nede fra Føtex smager ikke lige så godt som en økologisk naturte. 

Chaplon er et mærke, som du ikke kan gå galt med. På kinesisk betyder Chaplon te, men mærket er 100% dansk. Origreens unikke serie af økologisk Chaplon te tilbyder dig nogle af de bedste og mest naturlige smage. Dem vil du elske at drikke hver enste dag. 

Økologisk Chaplon te fra Sri Lanka

Den økologiske Chaplon te kommer helt over fra Sri Lankas teplantager. Her håndplukkes tebladene, mens de stadig er friske og lysegrønne. Dernæst tørres de og bliver til de velsmagende teblends, som du kan købe fra Chaplon i dag. 

De små blade giver en frisk, let og naturlig smag, som ikke kan sammenlignes med nogen anden te. 

Chaplon teen er dyrket på plantager efter en særlig japansk teknik, hvor tebuskene beskyttes mod sollys. Sollyset kan fremskynde modningsprocessen, hvilket kan ødelægge tebladene. Ved at vokse i skygge, kan bladene modnes i det rette tempo.

Masser af smagsvarianter

Chaplon te tilbyder mange forskellige smagsvarianter. Du kan smage på den klassiske Earl Grey eller kvæde eller mere spændende smagsoplevelser som Bjerg te, fuldmåle te, økologisk tivoli eller Chai. 

Du finder også forskellige tetyper, som løs Chaplon te eller håndpakket brev te, så du kan finde et format, som passer bedst til dine behov. 

Økologisk te kan smages

Du vil med garanti kunne smage forskel, når du sipper en mundfuld økologisk te fra mærket Chaplon. På samme måde som kaffe, så kan kvaliteten smages i god te, og derfor er Chaplon et oplagt valg til dig, som ikke går på kompromis med den gode smag. 

Den økologiske Chaplon te er dyrket med respekt for både mennesker og naturen. Teplantagerne bruger for eksempel hverken kunstgødning, sprøjtemidler eller kunstige tilsætningsstoffer. 

Den mest populære te

Mærket Chaplon er især blevet kendt for deres fuldmåne-blanding. Denne blanding er deres mest populære, og det kan også smages!

Fuldmåne teen sanger af citrongræs og lakridsrod, som komplementerer hinanden helt fantastisk. Den er også blandet med citrus og blomsten Morgenfrue. 

Teblandingen er afbalanceret og smager kraftfuldt uden at blive bitter.Brug 2 gram månete med 2 dl varmt vand. Dit tevand skal helst ikke være kogende, men afkølet til 80 grader. Lad teen trække i 6-10 minutter, og så er der serveret!