Spirituelle genstande som krystaller og penduler hos Tessies

Du finder alverdens skønne spirituelle sten, smykker og krystaller hos www.tessies.dk i dag. Tessies forhandler foruden sten og krystaller en masse andre produkter, såsom penduler og drømmefangere m.m., alt efter hvad du har brug for, og er på udkig efter. Her er både noget for dig, der er spirituel og går op i indre harmoni, men også dig der blot holder af smukke ædelsten.

Krystaller i smukke arter og nuancer

På linket her finder du Tessies’ imponerende og vidunderlige sortiment af krystaller. Krystallerne fås i et hav af smukke arter og nuancer, som både kan bruges til pynt og udsmykning samt som lykkeamuletter og til spredning af diverse energier. Vælg mellem både smukke, rå og naturlige krystaller samt udsmykkede og slebne krystaller, såsom chakra sten og skytsengle m.m. Tessies sørger altid for at have et bredt og varieret sortiment af krystaller, der imødekommer forskellige ønsker og behov. Gå roligt på udkig i det funklende udvalg i dag og find den eller de krystaller, du ønsker dig.

Penduler - anvend dem som beroligende eller til spirituelle handlinger

Penduler er både smukke, men de kan også anvendes til spirituelle handlinger eller som beroligende genstand at have med dig. Hos Tessies finder du et smukt og bredt udvalg af penduler, som du kan tilgå via linket her. Pendulerne forhandles i en lang række forskellige ædelsten, så du kan både vælge den du finder smukkest, samt den der opfylder dine ønsker om egenskaber. Vælg mellem penduler med vedhæng af alt fra bjergkrystal, ametyst og rosakvarts til messing og træ m.fl.

Tessies er dit foretrukne forhandler af alt, hvad der hedder spirituelle genstande, som kan forbedre din hverdag og dit sind på vidt forskellige måder. Du har både mulighed for at handle via deres alsidige hjemmeside, men også besøge den fysiske butik i Fiolstræde.