Smør og æteriske olier til private og virksomheder

Mange danskere kan godt lide at producere egen kosmetik i hjemmet, måske til selvforkælelse, men også til at forkæle vennerne og familien. Nogle er så taget skridtet videre. De er måske begyndt at sælge deres plejemidler på en lille webshop. Og så er der de firmaer, der startede på denne måde, som i dag er kendte i hele landet, eller måske i hele verden. Uanset om du er i det små eller i det store, kan du med fordel købe ingredienserne hos Hedenhus. De sælger bl.a. faste og æteriske olier online.

Hedenhus forhandler faste olier og smør bl.a. til erhverv

Find naturlig palmeolie og kakaosmør. Hos Hedenhus kan du købe alle typer smør og faste olier, også mangosmør og palmeolie. Det er vigtigt at bemærke, det er en RSPO certificeret palmeolie, der føres på hedenhus.dk. Lanolin og sheasmør er også ingredienser, du kan købe til din virksomhed på hedenhus.dk. Det er naturligvis både muligt at købe til firmaet og til private behov via websiden. Du finder også uraffineret sheasmør i rigtig høj kvalitet. Da det er en dansk webshop, kan du også forvente hurtig levering på dine olier og smør. De glæder sig til at rådgive din virksomhed omkring køb af faste olier eller andre råvarer til kosmetik og aromaterapi.

Bergamot, enebær, ingefær og andre æteriske olier

Det er mere populært end nogensinde at benytte æteriske olier til fremstilling af velværeprodukter. Hedenhus kan forsyne dig med nye æteriske olier til at opfylde alle dine krav. Der kan nævnes nogle få olier: Tea tree, bergamot, citronelle og enebær. Du kan også købe cedertræsolie, ingefærolie m.m. på hedenhus.dk med hurtig levering og fri fragt over 300 kroner. De har de rette æteriske olier til aromaterapi, velvære og kosmetik. Uanset dine behov, så sidder kundeservice parat til at give dig en hjælpende hånd.

Det store udvalg af smør og æteriske olier er bestemt værd at se. Køb også honning, beholdere til kosmetik, bøger m.fl. online til erhverv eller private behov.