Patagonia tøj med fokus på bæredygtighed og Keen sko med maksimal komfort

Effektlageret er et firma inden for jagt, fiskeri og friluftsudstyr generelt. Det er en virksomhed, som tilbyder et langt større udvalg end mange af konkurrenterne på markedet. En af kundefordelene er, at de prismatcher på det brede katalog, men også en favorabel byttepolitik for kunderne. Derfor har de vundet markedsandel. Køb bl.a. Keen sko og Patagonia tøj via effektlageret.dk.

Fodtøj fra Keen - alt i sko og sandaler!

Amerikanske Keen kendes især for kvaliteten. De unikke pasformer er for mange uundværlige, og der er slet ikke en finger at lægge på komforten. Der skal selvfølgelig være god plads til tæerne, når du kigger efter en friluftssko. Derfor vælger mange inden for trekking Keen, når det er tid til at finde passende sko. De sælger også specialbyggede sandaler, som giver dine tæer dejlig luft, men som også giver god komfort, selv når du har travet et tocifret antal kilometer. Det er modeller som Seacamp, Newport, Solr og Damaya Lattice, der tilbydes fra Keen via effektlageret.dk. Køb både vandresko til mænd og kvinder. Uanset om du vælger herresko eller damesko fra Keen, får du et produkt, der giver stor glæde i lang tid frem.

På www.effektlageret.dk finder du Patagonia tøj

Hos Effektlageret sælger de Patagonia jakker, kasketter og hættetrøjer. Bestil tøj fra Patagonia i innovative design, som støtter miljøet. De donerer 1 % af deres omsætning til forskellige initiativer, som er med til at bevare klimaet og miljøet. Derfor er det også et mærke, som mange miljøbevidste foretrækker. Det er dog ikke det eneste element, som frister ved deres kollektioner. De flotte design og den høje kvalitet er også helt klart noget, som kunderne værdsætter ved Patagonia tøj. Kig også på skjorter, tees og sweatere samt fleece bukser fra Patagonia online via www.effektlageret.dk.

Når du er inde på Effektlageret websiden, så gør dig selv en tjeneste ved at kigge på flere af de attraktive mærker. Det er ikke kun Keen og Patagonia, der er værd at kigge nærmere på. De sælger også et stærkt udvalg fra Haglöfs, Vortex, Trangia, Jetboil og mange andre.