Køb en ekstra computer oplader, så du ikke løber tør for strøm

I dag er det meget populært at arbejde hjemmefra. Især hvis du arbejder på kontor, er der som regel gode muligheder for, at du kan have én eller flere arbejdsdage derhjemme i løbet af ugen.

Hvis du er så heldig, så kender du måske til det problem, at du enten skal have en arbejdsstation derhjemme, eller at du skal slæbe din PC frem og tilbage mellem din arbejdsplads og hjemmet. Har du en bærbar PC, glemmer du måske endda nogle gange din computer oplader enten på arbejdspladsen eller derhjemme, og derfor er det en fordel at have en ekstra oplader ved hånden.

Derfor er en ekstra computer oplader en fordel 

Hvis du har en tendens til at glemme din computer oplader, kan det være en god ide at have en ekstra. På den måde kan du f.eks. have én computer oplader derhjemme og én på arbejdspladsen, så du altid har en oplader ved hånden, uden at du behøver at tage den med frem og tilbage.

Du kan også vælge at have en ekstra oplader i computertasken, så du kun skal pakke din computer, før du er klar til afgang.

Køb din nye computer oplader online, og få hurtig levering

Hvis du køber din nye computer oplader online hos Av-Cables, kan du få den leveret efter få dage. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at sikre dig selv en computer oplader leveret til din ønskede adresse. 

Hos Av-Cables kan du vælge mellem et stort udvalg af computer opladere, så du kan vælge den udgave, der passer til din computer. Du kan f.eks. købe både Dell, HP, Lenovo og Samsung-opladere til attraktive priser, så du er sikker på, at din oplader er kompatibel med din specifikke computer.

Beskyt din computer under transporten med en computertaske

Skal du transportere din computer og computer oplader frem og tilbage mellem din arbejdsplads og dit hjem, eller skal du f.eks. have den med til kundemøder, kan det godt betale sig at investere i en god computertaske. Den sørger nemlig for at beskytte din computer under transporten, hvor den ellers kan være særligt udsat for slag og stød.

Hvis du leder efter praktiske computertasker, kan du finde et godt udvalg hos Av-Cables. Her kan du både finde computer briefcases, rygsække, sleeves og trolleyer. Derudover forhandler de også hardshell cases til notebooks, så din computer kan være beskyttet under transport.