Skab det rette look med facadeplader til lagerbygningen

Det er vigtigt at det, du arbejder med er i høj kvalitet, uanset om det er til tag eller facade. Hos Profilmetal A/S har de et bredt udvalg af tagplader og plader til facade i stål, der er lavet i utrolig høj kvalitet. Det betyder derfor også, at du vil være sikret facadeplader, der kan holde i mange år, og som vil passe helt perfekt til byggeprojektet.

Profilmetal A/S tilbyder forskellige og holdbare facadeplader

Skal der laves facade på bygningen til virksomheder eller måske ved private hjem, så er det en fordel, at du finder det rette at arbejde med. Hos Profilmetal A/S kan de tilbyde facadeplader, der netop kan bruges i mange forskellige projekter. Du ved uden tvivl, hvordan du skal opsætte facadepader, men er du i tvivl om det mindste, kan du finde de nødvendige oplysninger på www.profilmetal.dk. De har et væld af forskellige facadeplader, der bl.a. er VP19 og VP35 ståltrapez. Da det er lavet i den bedste kvalitet, vil det kunne holde i rigtig mange år. Du kan faktisk få garanti helt op til 40 år, så de ved at deres facadeplader er utroligt gode og effektive. Der er mange forskellige måder, at beklæde en facade på, men med facadeplader i stål, er det en vedligeholdelsesfri løsning, der kun kan være en fordel for mange.

Facadeplader der er CE-godkendte

Foruden en god løsning, der ikke kræver meget vedligehold, så findes der også mange forskellige farver og profiler at vælge mellem. Facadeplader kan bl.a. fås som sinusplade, der er en fin bølgeplade. Den kan vendes vandret og lodret, alt efter egne behov. Den er nemlig ikke afhængig af en bestemt retning. Ønsker du en mere kantet form, så er trapezpladen helt sikkert også et godt valg. Da de har egen produktion, kan de selv stå inde for deres facadeplader, og du kan vide dig helt sikker på, at de har god forståelse af deres plader og opsætning af dem. De har facadeplader på standardmål fra 2 meter op til 5 meter. Du kan dog også bestille specialmål helt op til 10 meter. Alle de facadeplader du finder hos Profilmetal A/S er CE-godkendte. Der er forskel på, hvor der er brug for facadeplader. Er det til en carport vil det være praktisk med en bestemt plade, hvorimod der vil være behov for en anden, til rideskolen og lageret på virksomheden. Tag et kig på det de kan tilbyde hos www.profilmetal.dk.

Profilmetal A/S er klar til at hjælpe dig, når du har brug for en ny og holdbar facade.