Sandsten og keramiske fliser til private og erhverv

Inpro A/S leverer keramiske fliser i bedste kvalitet. Når deres lager har behov for at blive tømt, kan du spare op til 70 %! På webshoppen forhandles også natursten og sandsten fliser i mange looks - til kontor, bad, køkken, terrasse m.fl.

Overvej keramiske fliser på din arbejdsplads

Keramiske fliser eller porcelænsklinker er i høj kvalitet og til ganske fornuftige priser. Mange af modellerne på inpro.dk er designet til at være tro kopier af ægte natursten (som også forhandles). Keramiske fliser kan også produceres i næsten alle størrelser. Der vil være færre begrænsninger sammenlignet med natursten. Dette sammenkoblet med prisen gør det ekstra attraktivt at vælge flisetypen. I Billund har Inpro A/S et showroom, hvor du kan finde inspiration. På hjemmesiden har du naturligvis også adgang til deres brede udvalg af keramiske fliser. Kundeservice kan kontaktes over telefon og give dig vejledning i forhold til dine unikke kriterier. Tøv ikke med at ringe for at høre mere om keramiske fliser og klinker til kontor, erhverv, men også behov i egen husstand.

Inpro A/S forhandler kalksten og sandsten fliser

Sandsten fliser fra www.inpro.dk er populære. Med travertin er man i stand til at opnå et visuelt udtryk og en høj komfort, når man går på sandsten fliserne. Både travertin, sandsten og kalksten er i tæt familie. I denne kategori har du adgang til et kæmpe udvalg inden for travertin / kalksten / sandsten fliser. Glæd dig til at gå på disse komfortfliser hver dag på kontoret eller i eget hjem. Det er en af de løsninger, som passer godt både til private og erhverv. På inpro.dk finder du informative tekster om sandsten fliser. Du kan også se produktvideoer omkring travertin på hjemmesiden. Hold dig selv informeret, eller kontakt det servicemindede personale, så du ender med de perfekte fliser.

Bestil let sandsten og keramiske fliser online via inpro.dk, som giver adskillige servicefordele. I det store showroom ved Billund kan du også få rådgivning i øjenhøjde.