Sagførerne garanterer professionel behandling af tvister vedrørende byggesjusk

Er din virksomhed blevet involveret i en sag om byggesjusk eller fejl og mangler i forbindelse med et byggeri? Så er Sagførerne et oplagt sted at søge juridisk bistand. Deres dygtige team rummer nemlig flere erfarne advokater med speciale i entreprisesager og fast ejendom, som kan hjælpe jer med at arrangere syn og skøn og fremlægge sagen bedst muligt, hvis uenighederne ender med at skulle afgøres ved en retssag.

Syn og skøn – juridisk afgørelse af problematiske byggesager

Selvom man forbereder sig grundigt, inden man bygger nyt, bygger om eller renoverer, kan der opstå problemer undervejs. Derfor kan det være en god ide at søge juridisk assistance, selvom der er udarbejdet en fornuftig kontrakt forud for projektet. Hvis der opstår uenigheder om, hvem der er ansvarlig for en fejl ved byggeriet, eller om der overhovedet er tale om en fejl, er det vigtigt, at du får den rigtige rådgivning. Ofte afhænger mulighederne for at opnå en kompensation eller en udbedring af fejlene nemlig af, om der tages de rigtige juridiske skridt, når problemerne opdages. Derfor er det en rigtig god ide at gøre brug af en erfaren entrepriseadvokat fra Sagførerne. Din advokat kan sikre, at der reklameres korrekt og sørge for at få afholdt syn og skøn og lignende, hvis det er nødvendigt for at få belyst sagen.

 

Ved et syn og skøn vurderer en uafhængig fagperson sagen. På den måde kan parterne få en afklaring af, om der er sket fejl ved byggeriet, hvor alvorlige fejlene er, hvem der har været skyld heri, og hvad det vil koste at udbedre. På den måde får man et solidt grundlag for at gå videre med sagen i retten eller indgå et forlig.

 

Det er vigtigt at bruge en advokat med byggeteknisk indsigt, når der afholdes et syn og skøn. Skønsmanden svarer nemlig kun på de spørgsmål, som han bliver stillet fra parterne. Derfor er det vigtigt med en advokat, som både forstår juraen og de byggetekniske ting og derfor kan stille den byggesagkyndige de rigtige og relevante spørgsmål. Af samme årsag vil det også meget svært for advokater uden kendskab til byggetermer at vurdere og føre sagen i det videre forløb.

 

Det bedste team til håndteringen af sager om byggesjusk

Hvis oplevelsen er, at håndværkerne decideret sjusker med arbejdet, er det også en klar fordel at have allieret sig med en advokat. Hvis der er problemer med arbejdets kvalitet, bør din advokat løbende holde håndværkerne op på, at arbejdet skal være af tilstrækkelig kvalitet og leve op til det, der er aftalt.

 

I tilfælde af byggesjusk kan det være nødvendigt at afholde syn og skøn for at få fastslået, at der er tale om byggesjusk. Især hvis håndværkerne ikke vil vedstå, at arbejdet ikke er godt nok. Hvis du bruger en advokat fra Sagførerne, får du en advokat, som er specialiseret på området, og som har kendskab til de ofte komplekse byggetekniske termer. Dermed er advokaten i stand til at stille relevante spørgsmål i forbindelse med syn og skøn og vejlede jer i forhold til sagens videre forløb. På den måde står I stærkere, og sagen har større sandsynlighed for at få det bedst mulige udfald for jer.

 

Er din virksomhed så uheldig at blive involveret i en sag om byggesjusk, så besøg sagfoererne.com, og tag kontakt til Sagførerne allerede i dag. Hos dem får I nemlig den optimale hjælp i forhold til netop jeres situation og jeres sag. Der finder I også en masse nyttig information om byggesjusk, syn og skøn og mange andre relaterede emner, på baggrund af hvilke I kan tage en informeret beslutning.