Mogens Rasmussen er eksperter i æstetiske facadesystemer og skodder til solafskærmning

Solafskærmning er en rigtig god løsning til dig der gerne vil sikre et optimalt inde- og udendørsklima og samtidig have mulighed for at styre sollyset og mængden der lukkes ind. Mogens Rasmussen er eksperter i udvikling af løsninger inden for solafskærmning. De tilbyder en lang række produktvarianter, alle specialdesignet til den enkeltes behov og præferencer. I sortimentet finder du alt fra skodder til solafskærmning og smarte facadesystemer.

Skodder til solafskærmning

Der findes mange forskellige muligheder for at afskærme solen. Hos Mogens Rasmussen laver de stilrene skodder til solafskærmning. Skodderne kan leveres som enten et fast eller justerbart system og fremstilles i enten aluminium eller rødt cedertræ. Metalribberne der udgør skodderne, kan designes på flere forskellige måder og kommer i alle typer og former. En tynd top og bund skinne mekanisme i skodderne, er med til at sikre optimal funktion og solafskærmning. Afstanden mellem ribberne i skodderne kan varieres efter ønske, så du kan få den rette afskærmningsvinkel, og opnå den foretrukne mængde af naturligt sollys. Alle skodder produceret du finder inde på www.mras.dk er af materialer i høj kvalitet og kan alt efter materiale valg leveres enten ubehandlet eller behandlet.

Æstetisk facadesystem

Hos Mogens Rasmussen forhandler de også æstetiske og stærke facadesystemer. Deres facadesystemer giver rum for arkitekten til, at skabe spændende og økonomiske løsninger, specielt designet til den enkelte kunde. Ikke nok med at deres facadesystemer er smukke at betragte, så er de også energieffektive. Mogens Rasmussen designer facadesystemer til både private og erhverv, herunder firmabygninger, beboelse, vaskehaller og institutioner. Hos Mogens Rasmussen tilbyder de både facadesystemer lavet i træ, polycarbonat og aluminium. Med Prodex træpaneler fra Prodema, får du et facadesystem af højeste kvalitet. Prodex træpaneler er belagt med syntetisk harpiks og belagt med PVDF film, som sikrer enestående holdbarhed og optimal beskyttelse mod UV stråler, regn og snavs. Gå ind på www.mras.dk og læs mere om de forskellige og smarte facadesystemer.