Landbrugsbyggeri inkl. svinestalde, gylletanke og landbrugshaller

Hansen & Larsen er en af områdets førende i landbrugsbyggeri. De tilbyder at bygge svinestalde nær Skjern, Videbæk og Ringkøbing. De kommer dog også gerne ud til andre dele af Danmark.

Svinestald med fokus på velfærd

Landbruget anno 2021 er underlagt en masse regler. Derfor er det nødvendigt at hyre specialister, når der skal bygges på en gård. Ved at vælge et entreprenørfirma uden landbrugsspecifik viden til at bygge en svinestald, kan det hurtigt ende med bøder og en tur i retssalen. Hansen & Larsen er et større byggefirma, der både har byggetekniske kundskaber og juridisk viden i forbindelse med svinestalde. Alt sammen kan udføres i selve huset. På www.hansenlarsen.dk kan du bl.a. læse om deres byggeprojekt i Stauning. Der byggede de en svinestald til slagtesvin på 2.000 kvadratmeter. Vil du have et kvalificeret tilbud på nybyg eller renovering af svinestald? Så klik ind på hjemmesiden. Dernæst kan de komme ud til dit landbrug og kigge på muligheder for svinestalde, kostalde og andre typer bygninger.

Effektivt landbrugsbyggeri til landmanden med store ambitioner

Landbrugsbyggeri er i stor grad en tillidssag. Der skal herske en tæt dialog mellem bygherren og den byggeansvarlige hos Hansen & Larsen, der er tildelt projektet. Vi har tidligere i artiklen kigget lidt på stalde til forskellige typer af dyr, men der er også andre opgaver i landbrugsbyggeri, hvor de er særdeles stærke. Prøv f.eks. at forhøre dem omkring muligheder inden for gylletanke og landbrugshaller. Ved større udvidelser af landbrug kunne der evt. være behov for flere typer af bygninger. De vil naturligvis også varetage en samlet løsning, hvor du har fuldt overblik fra start til slut. Kontakt dem for yderligere info om specialstalde, gylletanke etc. Overlad dit landbrug i trygge hænder til specialisterne.

Står du med renoveringsopgaver eller byggeopgaver i landbruget? Entreprenørfirmaet her kører ud til store dele af Vestjylland og hjælper bl.a. gårde nær Skjern, Videbæk og Ringkøbing. De kører dog også længere væk, så forhør dig endelig omkring dine muligheder.