Køb boldtrampoliner og kettlebells - alt inden for funktionel træning

Sidea.dk henvender sig til private kunder og firmaer. Der er mange erhvervskunder, som ved, at deres kunder naturligvis forventer høj kvalitet inden for styrketræningsudstyr. Dette sætter også høje krav til fitnesscentrenes indehavere til at tage de bedste valg i forhold til leverandører. Ejerne og beslutningstagerne kan med tryghed vælge Sidea, som er et stærkt italiensk kvalitetsmærke.

Kettlebell salg til erhverv

De fleste motionscentre med respekt for sig selv har et stativ med kettlebells i forskellige størrelser. Fordi med en kettlebell kan man foretage en bred række af øvelser, der involverer store muskelgrupper på samme tid. En kettlebell egner sig ikke kun til at træne styrken. Den kan indgå i rutiner, der er med til at få pulsen op. Det er kombinationen af styrketræning med kondition på relativt kort tid, som gør træningsformen populær. Hvis man ikke har meget tid at gøre godt med i motionscentret, så er kettlebelltræning sagen. Læs mere om competition kettlebells, vinyl kettlebells osv. på www.sidea.dk - et must til motionscentret.

Boldtrampolin til fitnesscenter hos Sidea.dk

Boldtrampoliner findes også ofte i danske fitnesscentre, som gør det muligt at lave alsidig, funktionel træning. Køb trampoliner til forskellige typer af bolde på www.sidea.dk. Der er fitness-trampoliner, der egner sig til lettere øvelser i forbindelse med genoptræning. Så er der de tunge ball-trampoliner til reboundøvelser. Disse kan benyttes med medicinbolde og egner sig perfekt til CrossFit øvelser. Derfor afhænger valg af boldtrampolin fra sortimentet af det, du skal anvende den til. Mangler du også bolde til øvelser med boldtrampoliner? Disse er også designet af Sidea og derfor naturligvis også til salg på hjemmesiden. Læs mere om boldtrampoliner, medicinbolde etc. online, og kontakt de venlige ekspedienter bag den danske gren for yderligere træningsrelateret og handelsrelateret info.

 

Køb boldtrampoliner, kettlebells, vægtveste, elastikker, slæder, ringe m.m. i funktionelt udstyr til atleter med sans for kvalitet. Sidea.dk forsørger motionscentre, svømmehaller etc. med det rette træningsudstyr i topklasse - og mere til.