Hos Dorch & Danola forhandles bl.a. trædrejebænke og en excentersliber til gode priser

Dorch & Danola har et godt udvalg af professionelt værktøj til gode priser. Leder du efter trædrejebænke eller en excentersliber, så læs med her.

Smarte og praktiske trædrejebænke

Dorch & Danola har et flot udvalg af professionelt værktøj fra de bedste mærker. Der er bl.a. Bosch, Festool, Makita, Wivamac Zebrano og mange flere. Du kan bl.a. finde trædrejebænke i butikken i bedste kvalitet, som kan bruges af snedkere, møbelsnedkere, kunstnere og andre træentusiaster. Trædrejning er en teknik, som er over 5000 år gammel, og princippet er stadig præcis det samme, men nutidens trædrejebænke er elektriske og kan spinde dit træemne rundt med hurtige hastigheder, så du kan arbejde hurtigt og let fjerne materiale med dine skarpe drejejern. Der er mange forskellige ting, man kan lave med en drejebænk – bl.a. skåle, bordben, møbler, figurer og skulpturer. Du kan læse meget mere om det gode udvalg af trædrejebænke på siden dorchdanola.dk. Her vil du kunne finde et bredt udvalg af værktøj til professionelle håndværkere inden for mange forskellige områder, bl.a. træ- og metalarbejde. Du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Find den helt rette excentersliber her

Dorch & Danola sælger også excenterslibere, som er et uundværligt værktøj for snedkeren. Der er modeller i forskellige størrelser, og hvis du arbejder med overfladebehandling af træ, som snedkere ofte gør, så er en excentersliber et helt uundværligt redskab. Den bliver betegnet som rystepudserens storebror og kan slibe, pudse og polere alt efter hvilken skive, du sætter på den. Det fede ved det værktøj er, at skiverne kan udskiftes, og at den derfor ikke slides direkte. Du kan polere lakerede overflade, slibe træ, finpolere polyester, metal eller spartel. Find lige den model, du skal bruge i butikken, hvor der bl.a. er mærker som Festool, Metabo, Milwaukee og Makita til gode priser. Excentersliberen er enhver professionel håndværkers bedste finish-værktøj til overflader, næsten uanset hvilke. Du kan uden tvivl finde den rette model i butikken til dit arbejde, hvad end du er møbelsnedker eller tømrer, for kvaliteten er i top over hele linjen.