Headset.dk tilbyder Jabra speaker til møderumsløsninger

Headset forhandler løsninger, der fremmer effektiv kommunikation og ergonomi på danske arbejdspladser. Dette gøres med alt fra headset til forskellige former for tilbehør, der kan øge både produktivitet og arbejdsmoral betragteligt. Behageligt udstyr og teknologi i verdensklassen er nemlig en vigtig del af enhver arbejdsplads, der arbejder med kommunikation.

Vælg en Jabra speaker til konferencetelefon

En Jabra speaker er for eksempel et stykke tilbehør, der kan fremme produktiviteten på forskellige former for møder eller konferencer. En Jabra speaker tilsluttes nemt enten PC, mobil eller tablet, hvorefter den sørger for klar lyd til enten konferenceopkald eller musikafspilning. Hos www.headset.dk fås en Jabra speaker i mange forskellige modeller, sådan at du kan finde en, der passer din virksomheds behov bedst muligt. Find for eksempel en Jabra speaker i modellen Speak 750-MS Teams, der er en mobil konferencetelefon, som er certificeret til MS Teams. Netop denne Jabra speaker er velegnet til møder med op til 6 personer, ligesom at den klarer rækkevidder på op til 30 meter. Find også modellen Jabra Speak 710, der er en Jabra speaker, som er certificeret til både Avaya, Cisco og Skype for Business. Denne smarte mobile enhed tilsluttes ligeledes nemt ved hjælp af en stabil bluetooth forbindelse til enten PC, telefon eller tablet.

 

Konferencetelefoner og andre møderumsløsninger fra Logitech

En Jabra speaker er bare et enkelt eksempel fra udvalget af møderumsløsninger, der er at finde på www.headset.dk. Møderumsløsninger fås nemlig ligeledes fra en række af andre populære brands, der alle fremstiller møderumsløsninger af høj kvalitet til virksomheder, som mangler det rette udstyr til dagens daglige forsamlinger. I mange tilfælde afholder firmaer nemlig møder med folk, der er flere årsager ikke kan møde op i egen høje person. I disse tilfælde kan møderumsløsninger som konferencetelefoner med tilhørende skærm være et belejligt stykke udstyr at have ved hånden. Disse former for møderumsløsninger kan nemlig samle op imod 20 personer på en både lyd- og videoforbindelse, der går krystalklart igennem. Hos www.headset.dk fås denne form for udstyr i mange forskellige modeller fra mange forskellige producenter, sådan at du kan vælge den model, der passer din virksomheds behov bedst. Vælg mellem møderumsløsninger fra både Jabra, Konftel, Logitech og Poly. Disse kan alle hver især noget forskelligt — nogle er for eksempel kompatible med Skype for Business, mens andre er det med Microsoft Teams.

 

Læs mere om de forskellige former for møderumsløsninger på www.headset.dk. Her finder du også kontaktoplysninger på et kompatibelt kundeserviceteam, samt en kontaktformular, skulle du stå tilbage med opklarende spørgsmål.