Edelmann Kontorservice tilbyder kalenderbooking og telefon service til alle typer virksomheder

Hos Edelmann Kontorservice præsenteres du for en række gode løsninger for dit firma, hvis I kunne have brug for f.eks. telefon service eller kalenderbooking. De har nemlig specialiseret sig indenfor dette felt, så de både kan aflaste dine medarbejdere og sikre dine kunder den bedst mulige service.

Kalenderbooking der kommer både firma og medarbejdere til gavn

Hvis der ikke er styr på kalenderen, kan tingene hurtigt blive komplicerede internt i virksomheden. Derfor er der mange fordele ved at indlede et samarbejde med et firma som Edelmann Kontorservice, der bl.a. tilbyder kalenderbooking som en del af deres services. Dette er perfekt for advokater, lægeklinikker m.m., der er afhængige af, at bookingen, flytning og aflysning af møder og aftaler forløber glat og gnidningsfrit. De sørger nemlig for at administrere virksomhedens og evt. medarbejdernes kalender, så der altid er styr på tidsplanen, aftaler og møder. Dette gør det nemlig langt nemmere for medarbejderne at udføre deres arbejde ordentligt. Du kan læse meget mere om assistance til kalenderbooking og de mange andre services, Edelmann Kontorservice tilbyder, på www.edelmann-kontorservice.dk, hvor du også finder alle nødvendige kontaktoplysninger.

 

Professionel telefon service – tag godt imod kundehenvendelser

Er det desuden også vigtigt for din virksomhed, at kunderne kan komme igennem til jer elektronisk? Så kan du på edelmann-kontorservice.dk også indhente tilbud om telefon service, der kan komme både medarbejdere og kunder til gavn. Ikke nok med at dine medarbejdere ikke forstyrres unødigt og dermed får ro til deres arbejde, så møder dine kunder også altid en venlig og imødekommende stemme i telefonen. Medarbejderen bag denne stemme har desuden også sat sig grundigt ind i jeres virksomhed, jeres værdier og jeres produkt, så kunden aldrig opdager, at de snakker med en medarbejder udefra. Med telefon service fra Edelmann Kontorservice er du dermed garanteret, at dine kunder får en god oplevelse, når de ringer ind, og dine medarbejdere får samtidig ro til at koncentrere sig om deres arbejde.

 

Din virksomhed kan dermed på mange punkter gavne af et samarbejde med Edelmann Kontorservice. Uanset om I har brug for kalenderbooking eller telefon service, så hjælper de din virksomhed på vej mod en problemfri hverdag, hvor kunderne altid mødes med overskud og god service.