Denis Jacobsen og hans rolle i Solix Group investering

Hvis man er ejer af en virksomhed, og man mangler en samarbejdspartner, der kan hjælpe med at udvikle eller at fusionere virksomheden, så bør man helt bestemt overveje at tage kontakt til Solix Group, der blandt andet foretager investeringer. Det er nemlig et selskab, som har særdeles dygtige og kompetente erhvervsfolk bag sig, blandt andet i skikkelse af Denis Jacobsen. Han har mange års erfaring fra forskellige større firmaer og er uddannet inden for blandt andet forretning og virksomhedsøkonomi. Man kan læse meget mere om investeringsselskabet ved at besøge hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

Profil af Denis Jacobsen

Hvis man har en virksomhed, som man enten ønsker at udvikle eller helt at fusionere med et andet firma, men man ikke er helt sikker på, hvordan dette præcist skal foregå, så kan det helt sikkert være en god idé at tage kontakt til Denis Jacobsen. Han er sammen med svenske Johan Cervin ejer af investeringsselskabet Solix Group, som blandt andet har specialiseret sig i opkøb og fusioner af virksomheder. Denis Jacobsen har i mange år været ansat hos større virksomheder, før han i 2011 sammen med Johan Cervin besluttede sig for at stifte Solix Group og omsætte sin enorme erhvervserfaring og viden til praksis, der kan hjælpe andre virksomheder. Denis Jacobsen har foruden sin store erhvervserfaring også en bachelor inden for forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, som han desuden har udvidet med en Master of Business fra det, der engang hed European School of Management. Han har således en bred vifte af kompetencer og en bred erfaring, som gør ham særdeles kvalificeret, når det kommer til investeringer. Denis Jacobsen har desuden en del praktisk erfaring med almindelige virksomhedsorganisationer såsom sikker håndtering af virksomhedsfinansiering, aktier, risikokapital og meget, meget mere. Foruden dette taler Denis Jacobsen både svensk, norsk, dansk, tysk, fransk og engelsk. Dette kombineret med hans skarpe analytiske egenskaber for markeder i hele Norden gør, at han er særdeles kvalificeret til at håndtere mange forskellige virksomheder inden for mange forskellige markeder på tværs af landegrænser. Man er således i trygge hænder, og man kan være helt sikker på, at man får lige præcis det, man har brug for til sin virksomhed, når man tager kontakt til Denis Jacobsen. Man kan læse meget mere om, hvad Denis Jacobsen og Solix Group præcist kan gøre for ens virksomhed ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

Solix Group investering – primært nordiske virksomheder med en omsætning på over 500 millioner kroner

Hvis man er ejer af en virksomhed, og man ønsker at udvikle den yderligere eller at fusionere med en anden virksomhed, så kan det helt sikkert anbefales, at man tager kontakt til Solix Group. Det er nemlig en virksomhed, som foretager investeringer, og som er et særdeles kreativt og ambitiøst selskab. Solix Group er ejet af danske Denis Jacobsen og svenske Johan Cervin, som har stor erfaring med investeringer, fusioner og opkøb af andre firmaer. Solix Group investerer typisk i firmaer med en omsætning på mere end 500.000.000 danske kroner eller mere for at sikre et højt og dynamisk potentiale. Solix Group investerer desuden typisk i virksomheder i Norden, og netop derfor taler Denis Jacobsen, der er medejer af selskabet, både svensk og norsk, så man ikke har problemer med at kommunikere på tværs af landegrænserne. Solix Group har aldrig fokus på de kortsigtede og hurtige investeringer, men har det derimod som en mærkesag, at der altid skal tænkes i langsigtede og holdbare løsninger, så man altid er sikker på at få det bedste og mest udbytterige resultat. Man kan læse meget mere om Solix Group, investeringer, og hvad virksomheden præcist kan hjælpe med ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk.

 

På hjemmesiden www.firmabeskrivelse.dk kan man blive meget klogere på Solix Group, som er et kreativt og særdeles ambitiøst investeringsselskab.