Cargo trailere og ekstra store trailere fra den danske ekspert Trailergaarden Gantrup

Søger du en praktisk cargotrailer eller måske en stor trailer med flere tons bærekapacitet? Så læs med her om Trailergaarden Gantrup.

En stor trailer, der matcher de største behov

Hos Trailergaarden Gantrup kan du finde et stort udvalg af trailere i mange forskellige størrelser til stort set alle brancher og private formål. Om det så er haveaffald, transport af biler, motorcykler, både eller heste, så har de helt sikkert det, du skal bruge. Du kan handle online på trailergaardengantrup.dk eller kontakte dem pr. telefon for at få udvidet kundeservice og rådgivning i dit valg. De har også i alt 4000 kvm trailerlager i Slagelse og Gantrup, hvor du kan se produkterne, før du beslutter dig. Skal du fx bruge en stor trailer med bærekapacitet på over 3 tons, så har de også præcis det, du søger. En stor trailer fås både med lad, tipfunktion samt som maskintrailer til transport af tunge maskiner. Du kan helt sikkert finde præcis det produkt, du søger, om du så skal bruge en lille eller stor trailer.

Cargotrailer fra udvalget på www.trailergaardengantrup.dk

En cargotrailer har mange anvendelsesmuligheder, og bliver også kaldet en bokstrailer. Du kan transportere næsten hvad som helst i en cargotrailer, da de fås med store lastevne helt op til 1500 kg. Det lukkede design giver dig mulighed for at stable og læsse traileren helt fyldt, og på den måde kan du stable enormt mange affærer (både store og små ting i trailere) og være helt sikker på, at alt kommer sikkert frem – uanset om det regner eller blæser kraftigt. En cargotrailer lukker helt tæt og kan transportere selv meget skrøbelige affærer uden problemer. Du kan købe din trailer ved afdrag på helt op til 30 måneder, og på den måde sikre en sund økonomi i virksomheden. Læs mere om det store udvalg af forskellige trailere på siden, hvor du også kan finde alt i reservedele til bl.a. Stema, Viking, Euro Trailer, Neptun og mange flere mærker.